Εσωτερική Ασφάλεια

Στήνουν «πολεμικό» σκηνικό αντιεξουσιαστές & μετανάστες: Eτοιμάζουν επιθέσεις από πολυκατοικίες στα Εξάρχεια - Σε ετοιμότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Μυρίζει μπαρούτι η κατάσταση λόγω 17 Νοέμβρη. Οι γνωστοί-άγνωστοι, ετοιμάζουν την απόλυτη σύγκρουση με την Αστυνομία, κάτι που έχει σημάνει συναγερμό. 

Το παράδοξο σε αυτή την ιστορία και ταυτοχρόνως επικίνδυνο, βρίσκεται στο ότι για πρώτη φορά θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και μετανάστες. 

'Εχουμε δηλαδή ένα εκρηκτικό μείγμα, που κανείς δεν γνωρίζει που θα οδηγήσει.

Όπως δε ανέφερε χθες το Πενταπόσταγμα, ετοιμάζουν το απόλυτο χάος μετανάστες και αντιεξουσιαστές.

Στα “κόκκινα” οι Αρχές για το Πολυτεχνείο! 

Με το άσυλο να αποτελεί… παρελθόν και τις μνήμες από τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ να είναι ακόμα νωπές, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει “ασχήμιες” το επόμενο διήμερο, μέχρι και την ημέρα της επετείου για το Πολυτεχνείο.

Ακόμα και οι Ειδικές Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. θα ασχοληθούν με τα μέτρα για την συγκεκριμένη ημέρα, καθώς έχουν επιστρατευτεί αστυνομικοί, τόσο από την Κρατική Ασφάλεια, όσο και από την Αντιτρομοκρατική.

Σκοπός τους, να πραγματοποιήσουν παρακολουθήσεις υπόπτων για τέλεση επεισοδίων στην επέτειο για το Πολυτεχνείο και μάλιστα φανερές τις προηγούμενες ημέρες, ώστε να δείξουν στους υπόπτους πως τους ξέρουν και κυρίως πως οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζουν το πώς θα κινηθούν.

“Αστακός” την Κυριακή η πρωτεύουσα – Μέχρι και προληπτικοί έλεγχοι! 

Εκτός αυτού, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, που αναμένεται και η κορύφωση της επετείου για το Πολυτεχνείο με την μεγάλη πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία, κατά την προσέλευση των διαδηλωτών, κυρίως όσων θα βρεθούν στο μπλοκ του αντιεξουσιαστικού χώρου, θα πραγματοποιούνται προληπτικοί έλεγχοι, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες μεταφοράς “πολεμοφοδίων”.

Drones και ομάδα “ΔΡΑΣΗ” στο Πολυτεχνείο 

Επιπλέον, όσον αφορά στα μέτρα που λαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ., εκτός από το ελικόπτερο που διαθέτει η Αστυνομία, θα χρησιμοποιηθούν ειδικά drones που θα πετούν πάνω από την πορεία, αλλά και την περιοχή των Εξαρχείων, προκειμένου το επιχειρησιακό κέντρο της ΓΑΔΑ, που συντονίζει τα μέτρα, να έχει εικόνα από τις ταράτσες κτιρίων στην συγκεκριμένη περιοχή.
Μάλιστα η αστυνομία εντόπισε πέτρες και μάρμαρα σε πολυκατοικία επί της οδού Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια και επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν ως…πολεμοφόδια αναρχικών για τις επιθέσεις που σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν από ταράτσες κατά των αστυνομικών.

Παρόμοιες περιπτώσεις υπάρχουν και σε άλλες πολυκατοικίες της περιοχής , με τους πολίτες να εκφράζουν την ανησυχία τους για τα όσα θα εξελιχθούν την Κυριακή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ