Κοινωνία

Κατερίνη: Μαρτυρία φωτιά για την εξαφάνιση μάνας και κόρης – Έτσι κορυφώνεται το απόλυτο θρίλερ (βίντεο)


Μάνα και κόρη εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς στην Κατερίνη και οι έρευνες παραμένουν άκαρπες. Μια νέα μαρτυρία που ερευνάται με προσοχή έρχεται να δώσει άλλη διάσταση στην υπόθεση. "Είμαι σίγουρος πως ήταν αυτές. Μου ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες για διαβατήριο". Η μητέρα και η 17χρονη κόρη της, είναι αδύνατον να εντοπιστούν από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Την ώρα που οι έρευνες μετά την εξαφάνιση μάνας και κόρης στην Κατερίνη παραμένουν άκαρπες για 8η ημέρα και η αγωνία των στενών συγγενών τους χτυπάει κόκκινο, μια νέα μαρτυρία έρχεται να δώσει άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Ιδιοκτήτης κεντρικού φωτογραφείου στην Κατερίνη, επικοινώνησε με την εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” και είπε ότι αναγνώρισε την 17χρονη από τη φωτογραφία που έχει δοθεί στη δημοσιότητα. Θυμήθηκε ότι πριν από λίγες μέρες, μαζί με τη μητέρα της, είχαν πάει στο φωτογραφείο του και έδειχναν χαρούμενες.

Όπως είπε: “μου έκανε εντύπωση το πόσο ευδιάθετη ήταν η μητέρα. Σχεδόν σιγοτραγουδούσε. Μπορεί να μην πιάσαμε κουβέντα αλλά θυμάμαι ότι μου ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες για διαβατήριο.”

Πρόσθεσε ότι οι δύο αγνοούμενες, ήθελαν να βγάλουν διαβατήριο, για να ταξιδέψουν στη Ρωσία. “Θυμάμαι ότι το κορίτσι είχε κάποιο κινητικό πρόβλημα και την κρατούσε η μητέρα της. Είμαι σίγουρος πως πρόκειται για το παιδί που ψάχνουν”.

Μάνα και κόρη αγνοούνται από το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου 2019. Η μητέρα της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας Δεληγιάννη την πήρε από το σπίτι τους στην Κατερίνη για να πάνε μια βόλτα. Από εκείνη τη στιγμή, χάθηκαν τα ίχνη τους.

Ο πατέρας και σύζυγος μίλησε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” και ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη πριν εξαφανιστούν. Γείτονας τους καυγάδισε άγρια με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο του και την Μαρία – Ιωάννα ενώ ήταν εκνευρισμένη.

“Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα γιατί από εκείνη την ώρα και μετά το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία – Ιωάννα το δικό της το είχε αφήσει στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα.  Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα”. Ο σύζυγος και πατέρας διευκρίνισε ότι το αυτοκίνητο της συζύγου του είχε εντοπιστεί την πρώτη ημέρα της εξαφάνισης, στον παλιό δρόμο που οδηγούσε στην Ελασσόνα.

Στενοί συγγενείς τους, παραμένουν ανάστατοι. Η θεία της 17χρονης, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, με την αγωνία έκδηλη στον τόνο της φωνής της…


Το “Χαμόγελο του Παιδιού” δεν ενημερώθηκε άμεσα
Σύμφωνα με την κοινωνική λειτουργό του “Χαμόγελου του Παιδιού” και συντονίστρια στην ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000, Σια Κακαρούμπα, που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής, ο οργανισμός δεν ενημερώθηκε άμεσα για την εξαφάνιση της Μαρίας – Ιωάννας, αλλά ύστερα από τέσσερις ημέρες.

Το «Χαμόγελο του παιδιού» προέβη στην ενεργοποίηση του συναγερμού Amber Alert κατόπιν συναίνεσης των αστυνομικών Αρχών.
Η μαθήτρια έχει ύψος 1.55, ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια και χρησιμοποιεί περιπατητήρα, γνωστό ως «Π», χρώματος μπλε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ