Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι "ερυθρόλευκοι" τίμησαν την Μυρτώ "της Πάρου" - Συγκίνηση στο Γ. Καραϊσκάκης! (φωτο+βίντεο)

Με ένα συγκινητικό βίντεο υποδέχτηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός την Μυρτώ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η γνωστή φίλαθλος της Ένωσης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τη στιγμή που έκαναν την εμφάνιση τους οι δυο ομάδες και στη συνέχεια παρακολούθησε το ντέρμπι.

Η παρουσία της έγινε γνωστή στον κόσμο και προκάλεσε ρίγος συγκίνησης σε όλους όσοι βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο. Μάλιστα, στα μάτριξ του γηπέδου έπαιξε αφιέρωμα για την περιπέτεια της κοπέλας, που λίγο πριν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο φωτογραφήθηκε με τους παίκτες των δύο ομάδων.

Μαζί με την Μυρτώ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και μία φίλαθλο της ομάδας που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, την οποία είχε στο πλάι του ο Αντρέ Σιμόες.

https://twitter.com/olympiacosfc/status/1188507565979852800?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1188507565979852800&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fathlitika%2Fpodosfairo%2Folympiakos-aek-i-myrto-tis-parou-sygkinise-to-karaiskakis-video-pics%2F2902808%2F

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...