Αθλητισμός

Ξανά στην κορυφή ο Ολυμπιακός - Νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0

Καλύτερος ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ήθελε και πήρε το παιχνίδι, επιστρέφοντας στην κορυφή του πίνακα βαθμολογίας.

Μοναδική απειλή για τον Ολυμπιακό ήταν ο Ολιβέιρα, ο οποίος όταν έπαιρνε την μπάλα, η άμυνα των ερυθρολεύκων προβλιμάτίζονταν.

Το ματς είχε καλό ρυθμό, ένταση και ευκαιρίες για γκολ και από τις δύο ομάδες, σε ένα ντέρμπι που προσέφερε θέαμα και συγκινήσεις. Ο Ολυμπιακός είχε τον πρώτο λόγο και μετουσίωσε την κυριαρχία του  σε γκολ για να πάρει τη νίκη, ενώ η ΑΕΚ που δημιούργησε και εκείνη καλές στιγμές δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Σα.

Το ματς ξεκίνησε με δέκα λεπτά καθυστέρηση για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα μετά τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» στις εξέδρες.

Να σημειώσουμε ότι ακυρώθηκε γκολ του Ολυμπιακού με τον Ελ Αραμπί, όταν στο VAR ο διαιτητής έδωσε "χέρι" στον Γκιλιέρμε στην αρχή της φάση.

Γκολ: 9' Σεμέδο

Ωραία συνεργασία του Ελ Αραμπί με τον Σουντανί, ο οποίος γύρισε στην καρδιά της άμυνας και ο Σεμέδο με προβολή την έστειλε στα δίχτυα.

77' Καμαρά

Ο Καμαρά βγήκε στην επίθεση, έδωσε δεξιά στον Ποντένσε, ο οποίος του επέστρεψε στην μπάλα στον Αφρικανό κι αυτός με εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0!

Κίτρινες κάρτες: Σεμέδο, Μασούρας - Γαλανόπουλος, Λόπες, Ολιβέιρα

Κόκκινες κάρτες: -

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης (89' Λοβέρα), Καμαρά, Σουντανί (60' Μασούρας), Ποντένσε, Ελ Αραμπί (72' Γκερέρο).

Στον πάγκο οι Αλέν, Μεριά, Γκασπάρ και Ραντζέλοβιτς.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος (58' Σιμάο), Αλμπάνης (72' Γιακουμάκης), Λιβάγια, Ντέλετιτς (66' Βέρντε), Ολιβέιρα.

Στον πάγκο οι Αθανασιάδης, Οικονόμου, Παουλίνιο, Κρίστισιτς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...