Ελληνοτουρκικά

Διαμελισμό της Ελλάδας θέλει το Βερολίνο: Προωθεί την δημιουργία «τουρκικής μειονότητας» στα Δωδεκάνησα! - Νέο προκλητικό συνέδριο

Γερμανοί και Τούρκοι θέλουν διαμελισμό της Ελλάδας και αλλαγή στα σύνορα, αυτό είναι ξεκάθαρο πλέον. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Τουρκικά Νέα ένα ακόμη συνέδριο διοργανώθηκε στην Σμύρνη με την άδεια φυσικά του Τουρκικού Κράτους με αντικείμενο την λεγόμενη “Τουρκική Μειονότητα” της Δωδεκανήσου η οποία σύμφωνα με τους διοργανωτές του συνεδρίου δεν είναι αναγνωρισμένη από το ελληνικό κράτος και αριθμεί σύμφωνα με τους Τούρκους 6.000 μέλη.

Στο συνέδριο συμμετείχε η γνωστή και ένθερμη υποστηρίκτρια των τουρκικών κρατικών θέσεων περί μειονοτήτων οργάνωση FUEN με τον αντιπρόεδρο της Γερμανό πολίτη Γκόστα Τοφτ.

Ο αντιπρόεδρος της FUEN Γκόστα Τοφτ, δήλωσε πως οι “Τούρκοι” των Δωδεκανήσων που ανήκουν στην Ελλάδα, είναι αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της σφοδρής αφομοίωσης και σε δήλωση που έκανε προς το τουρκικό κρατικό πρακτορείο Anadolou, υπογράμμισε την σημασία που έχει η εκπαίδευση στην μητρική γλώσσα για τους “Τούρκους” που ζούνε σε Ρόδο, Κω και στα άλλα νησιά.

Ο Τοφτ οποίος είναι ο ίδιος μέλος της γερμανικής μειονότητας που ζει στην Δανία, δήλωσε πως, ¨Αν δεν μαθαίνουν στο σχολείο την γλώσσα τους, αυτό συνιστά μια σφοδρή αφομοίωση και αυτό συμβαίνει αυτή την στιγμή¨.

Ο Τοφτ θύμισε πως αυτού του είδους τα σχολεία δεν υπάρχουν στα ελληνικά νησιά και πρόσθεσε πως η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει “τουρκική μειονότητα” στην Δυτική Θράκη και στα νησιά. Ο Τοφτ δήλωσε: ¨Πρέπει (οι Έλληνες) να δεχθούν την ύπαρξη τουρκικής μειονότητας, αυτό είναι μια πραγματικότητα”.

Και συμπλήρωσε λέγοντας ότι, “Εάν (οι Έλληνες) δεν το δεχθούν, τότε για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, θα πρέπει να ασκηθεί πίεση από την διεθνή κοινότητα¨ και πρόσθεσε πως η λύση περνά μέσα από την έναρξη διαλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ευρωπαϊκή οργάνωση δεν έχει δείξει την ανάλογη ευαισθησία για την καταπίεση που υφίστανται οι Πομάκοι και οι Ρομά της ελληνικής Θράκης από το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής και των υποστηρικτών του. Εντυπωσιακή είναι και η αφωνία της οργάνωσης για την καταπάτησης της Ελληνικής εθνικής διεθνώς αναγνωρισμένης μειονότητας στην Αλβανία, καθώς και των ελληνόφωνων Βλάχων στα γειτονικά Σκόπια, ίσως διότι ο “παράς” είναι μεγαλύτερος στην Ανατολή….

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...