Κόσμος

Βγαίνει το θηλυκό σήμα από σερβιέτες για να μην θίγονται οι τρανσέξουαλ!

Η Procter και η Gamble απομακρύνουν το σύμβολο γυναικείου φύλου «Venus (Αφροδίτη)» από το εμπορικό σήμα των προϊόντων υγιεινής «Always» μετά από καταγγελίες από ακτιβιστές.

Η απόφαση έρχεται μετά την παράκληση από τους trans ακτιβιστές στην P & G ότι ορισμένοι τρανσέξουαλ εξακολουθούν να χρειάζονται προϊόντα υγιεινής για τις περιόδους τους.

Ο Ben Saunders, ο οποίος ανακηρύχθηκε νεαρότερος αγωνιστής της χρονιάς από το ίδρυμα LGBT Stonewall τον Μάιο για ένα ντοκιμαντέρ με θέμα το ότι είναι τρανσέξουαλ, ήρθε σε επαφή με τους κατασκευαστές των προϊόντων υγιεινής τον Ιούνιο για να διαμαρτυρηθεί για τη χρήση του συμβόλου.

Μοιράστηκε μια απάντηση που έλαβε από την P & G στο Twitter του, και η οποία έλεγε:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι από τον Δεκέμβριο θα χρησιμοποιήσουμε ένα σχέδιο περιτυλίγματος χωρίς το θηλυκό σύμβολο"

Το μήνυμα ανέφερε ότι η νέα συσκευασία θα ξεκινήσει μέχρι τον Ιανουάριο του 2020.
Το "τιτίβισμα" πρόσθετε: "Είμαστε απολύτως ευγνώμονες για το γεγονός ότι οι άνθρωποι σαν εσάς εκφράζουν τις απόψεις τους".

Από την άλλη πλευρά η Ρ/Καθολική δημοσιογράφος Caroline Farrow είπε ότι θα μποϊκοτάρει για πάντα τα προϊόντα ως αποτέλεσμα της απόφασης αυτής.

"Γι 'αυτό για πάντα θα μποϊκοτάρουμε την εταιρεία στην οικογένειά μου όπου υπάρχουν 5 γυναίκες", ήταν το δικό της "τιτίβισμα". "Οι άνδρες δεν μπορούν να έχουν περιόδους" συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές