Ρωσία

SU-35: Αεροπορική επίδειξη του ρωσικού μαχητικού πάνω από την Κωνσταντινούπολη (βίντεο)


Αεροπορική επίδειξη πάνω από την Κωνσταντινούπολη πραγματοποίησε ρωσικό μαχητικό Su-35, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

Το Su-35 πέταξε για περίπου 15 λεπτά, με τον πιλότο να κάνει ορισμένους εντυπωσιακούς ελιγμούς.

Τα αεροσκάφη βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Τουρκία για να λάβουν μέρος στο Φεστιβάλ Τεχνολογίας και Αεροδιαστημικής της Teknofest, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου.

Η Τουρκία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Sukhoi Su-35 και Su-57, μετά την απόφαση της Ουάσιγκτον να μην παραδώσει τα F-35 στην Άγκυρα, με φόντο την παράδοση στην Τουρκία του ρωσικού συστήματος αεράμυνας S-400.

Σε κάθε περίπτωση, η προμήθεια των τμημάτων των S-400 έχει ήδη ξεκινήσει. Παράλληλα, στα τέλη Αυγούστου, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διαπραγματεύσεων για την πιθανή αγορά των ρωσικών αεροσκαφών Su-57.

Πηγή: Sputnik

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...