Αρχείο

Σπάνε κόκαλα οι αποκαλύψεις της ερευνήτριας της Λέσχης Μπιλντερμπεγκ για τα σχέδια της παγκοσμιοποιημένης υπερκλάσης- “Ρωμαίος Αυτοκράτορας ο Σόρος”

Καταιγιστική για ακόμη μια φορά η ειδική ερευνήτρια της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ Cristina Martín Jiménez για το ρόλο της περιβόητης ομάδας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε νέα συνέντευξή της ερωτώμενη για την Ισπανία, επεκτάθηκε στις γενικότερες δράσεις της.

“Οι πράξεις της επηρεάζουν όλους τους τομείς όπως η πολιτική, η κοινωνία, ο πολιτισμός και τα μηνύματα που λαμβάνουμε μέσω των μέσων ενημέρωσης” επεσήμανε η Χιμένεθ και συμπλήρωσε: “Στην πολιτική γίνεται με την τοποθέτηση του σωστού ατόμου σε συγκεκριμένες θέσεις, όπως ο Κίσινγκερ διέταξε τους διπλωμάτες και τους κατασκόπους του πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την Πρώτη Μετάβαση. Στον πολιτισμό, την εκπαίδευση και τα μέσα ενημέρωσης γίνεται με την εκπόνηση δογμάτων και προπαγάνδας των ιδεών τους, αντί της γνώσης και της πληροφόρησης. Ο έλεγχός τους για το μήνυμα των μέσων ενημέρωσης επιτυγχάνεται, στην πραγματικότητα, ελέγχοντας τους ιδιοκτήτες των μέσων μαζικής ενημέρωσης”.

Στο ερώτημα τι θέλουν από εμάς τώρα, η Cristina Martín απάντησε: “Η δύναμη θέλει πάντα περισσότερα, ποτέ δεν έχει αρκετά. Αυτό που θέλουν τώρα για την Ισπανία είναι να εξαπλωθούν τα οφέλη του έργου που ξεκίνησαν αφού ανάγκασαν τον βασιλιά Χουάν Κάρλος να παραιτηθεί. Αυτό το εγχείρημα συνίσταται, όπως προειδοποίησα στο βιβλίο μου στην καταστροφή ενός ιστορικού κράτους για να γίνει μια ομοσπονδία στα χέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ως εκ τούτου, στο πλαίσιο του σχεδίου της ήταν η μεταρρύθμιση του Συντάγματος του 78. Αλλά αυτή η μεταμόρφωση δεν πρόκειται να γίνει από ισπανούς "νομικούς εμπειρογνώμονες", όπως μόλις δημοσίευσε η Ελ Παϊς, αλλά θα συνταχθεί από τους λαούς της ΕΕ. Το πρότυπο του Συντάγματος του 1978 επαναλαμβάνεται, το οποίο εποπτεύεται από την ίδια ελίτ”.

'Οσον αφορά την εμπλοκή της Λέσχης στην καταλανική κρίση η Cristina Martín τονίζει: “Είναι ειδικοί σε αυτές τις εξεγέρσεις με την εμφάνιση λαϊκών κινήσεων αλλά ελέγχονται από την παγκοσμιοποιημένη υπερκλάση. Τελοιοποιήθηκαν στον Ψυχρό Πόλεμο και πρόσφατα διέλυσαν τη Γιουγκοσλαβία, με μέλος της Bilderberg ως επικεφαλής του ΝΑΤΟ, τον Χαβιέ Σολάνα. Άλλα παραδείγματα είναι οι αραβικές “επαναστάσεις” και η πλατεία Μαϊντάν της Ουκρανίας. Εδώ παρατηρούμε ότι με μια φερόμενη σύγκρουση θα επιτύχουν τον πραγματικό τους σκοπό: την ομοσπονδιακή Ισπανία και το τέλος ενός κυρίαρχου εθνικού κράτους. Το αποκαλούν "υπεύθυνη κυριαρχία". Το λένε για να επιτεθούν στις ατομικές και κοινές ελευθερίες.

“Και ποιος τους βοηθά στην Ισπανία;” ήταν το εύλογο επόμενο ερώτημα:

“ Αυτοί είναι οι νεότεροι πολιτικοί που έχουν προσκληθεί στις συναντήσεις τους και χρησιμοποιούνται προς το συμφέρον και το ενδιαφέρον τους. Οι τελευταίοι που παρακολούθησαν τις συναντήσεις ήταν ο Pedro Sánchez το 2015 και ο Albert Rivera το 2017. Ο Κάρλες Πουζντεμόν έχει καθοδηγηθεί, μεταξύ άλλων, από τον πρόεδρο του Brooking Institution, άλλο στύλο της Bilderberg. Το Cidob, το Open Doors του Soros ... Υπάρχουν πολλά χέρια που ζυμώνουν το κέικ” απαντάει

“Η Καταλονία και η Χώρα των Βάσκων ήταν πολύ χρήσιμες πηγές συγκρούσεων για τη δύναμη της Μπίλντερμπεργκ. Μια ισχυρή Ισπανία δεν τους ενδιαφέρει, επομένως πρέπει πάντα να υπάρχουν συγκρούσεις, ενώ αγοράζουμε μέρος της ανεξαρτησίας μας με ευρωπαϊκές επιδοτήσεις”.

“Πώς αναφώνησε ο Chesterton: Ο Θεός να μας ελευθερώνει από φιλανθρωπούς! Οι φιλάνθρωποι είναι πολύ επικίνδυνοι, επειδή έχουν αρκετά χρήματα για να διεκπεραιώσουν τις ιδέες τους για το πώς πρέπει να είναι ο κόσμος. Αυτός και ο David Rockefeller ήταν πολύ φίλοι. Ο Soros είναι για παράδειγμα η νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Ουρουγουάη, η οποία είναι εξαιρετικά σοβαρή επειδή το κράτος έχει γίνει μέτοχος της επιχείρησης, αλλά δεν κάνει εκπαιδευτική εκστρατεία στα σχολεία και τα ινστιτούτα για να εξηγήσει στους νέους ότι η κατανάλωσή τους προκαλεί κατάθλιψη και σχιζοφρένεια Τι μπορείτε να περιμένετε από έναν χαρακτήρα που θέτει σε κίνδυνο μια ολόκληρη γενιά εφήβων; Συνθέτοντας, ονειρεύεται να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο, Βλέπει τον εαυτό του ως Ρωμαίο αυτοκράτορα και βάζει τα χρήματά του στην υπηρεσία όλων των αιτιών που του δίνουν περισσότερη δύναμη και πολλά άλλα”

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...