Οπλικά συστήματα

Πύραυλος Topol-M χτύπησε δοκιμαστικό στόχο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της Ρωσίας! (Χάρτης, βίντεο)

Βαλλιστικός πύραυλος Topol-M εκτοξεύτηκε από το Πλεσέτσκ και έπληξε τον στόχο του που βρισκόταν στην άλλη άκρη της Ρωσίας, στην Καμτσάτκα, στο πλαίσιο δοκιμής.

Κατά τη διάρκεια δοκιμής, ένας βαλλιστικός πύραυλος Topol-M που εκτοξεύτηκε από το Πλεσέτσκ, στη βορειοδυτική Ρωσία, έπληξε τον στόχο του, στην Καμτσάτκα, στην άλλη άκρη της Ρωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ρωσικού υπουργείου Άμυνας, ο διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος εκτοξεύτηκε από το Κοσμοδρόμιο του Πλεσέτσκ και έπληξε τον στόχο στη χερσόνησο της Καμτσάτκα.

«Στις 30 Σεπτεμβρίου ένας σταθερής προώθησης Topol-M ICBM από σιλό εκτοξεύτηκε από το Κοσμοδρόμιο του Πλεσέτσκ στο πλαίσιο άσκησης πυραυλικής εκτόξευσης. Η εκτόξευση αποσκοπούσε στην επιβεβαίωση των χαρακτηριστικών πτήσης του πυραυλικού συστήματος. Οι στόχοι χτυπήθηκαν, οι αποστολές ολοκληρώθηκαν με επιτυχία», ανέφερε το υπουργείο, προσθέτοντας ότι το ισοδύναμο των πυρηνικών κεφαλαίων έφθασε σε ένα δεδομένο σημείο στη χερσόνησο της Καμτσάτκα.

«Για άλλη μια φορά, η εκτόξευση επιβεβαίωσε την τεχνική ετοιμότητα των Topol-M ICBM, τα οποία βρίσκονται στην επιχειρησιακή διάθεση των Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων», προστίθεται.

https://www.youtube.com/watch?v=nB_GBKiugpY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...