Κόσμος

Μόσχα: Απελαύνει δύο Λετονούς διπλωμάτες σε αντίποινα για την απέλαση εργαζόμενου της ρωσικής πρεσβείας

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε σήμερα ότι απελαύνει δύο διπλωμάτες από τη Λετονία σε αντίποινα, αφού η χώρα της Βαλτικής ζήτησε από έναν εργαζόμενο της ρωσικής πρεσβείας να εγκαταλείψει τη χώρα.

Στα τέλη Μαρτίου, το υπουργείο Εξωτερικών της Λετονίας κήρυξε έναν Ρώσο διπλωμάτη ανεπιθύμητο πρόσωπο ζητώντας του να εγκαταλείψει τη χώρα έως τις 10 Απριλίου, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολλές χώρες της Δύσης έχουν απελάσει εκατοντάδες Ρώσους διπλωμάτες από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, σε πολλές περιπτώσεις για φερόμενη κατασκοπεία. Σε κάθε μια από τις περιπτώσεις αυτές η Μόσχα απαντά συνήθως με ανάλογα μέτρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε