Ρωσία

S-400: Οι πύραυλοι κατέρριψαν εναέριους στόχους στη Ρωσία-Αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους

Την αποτελεσματικότητα του πυραυλικού συστήματος S-400, παρουσίασαν στη διάρκεια αεροπορικών ασκήσεων.

Οι ομάδες των πυραυλικών συστημάτων S-400 από τις δυνάμεις αεροπορικής άμυνας της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας της Ρωσίας προχώρησαν σε χρήση των συστημάτων κατά τη διάρκεια αεροπορικών ασκήσεων στις περιοχές Samara και Saratov.

«Το προσωπικό χρησιμοποίησε τον σταθμό ραντάρ Nebo-U για να εντοπίσει εναέριες απειλές σε απόσταση περίπου 350 χλμ. Στα στρατεύματα της αεροπορικής άμυνας ανατέθηκε το έργο να εντοπίσουν τις εναέριες απειλές, να στοχεύσουν αμέσως και να καταστρέψουν τα αντικείμενα στον αέρα», ανέφερε το γραφείο Τύπου του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας σε δήλωση του όπως αναφέρει το onalert.gr.

Οι S-400 ανίχνευσαν και χτύπησαν πάνω από 30 στόχους υψηλής ταχύτητας που κινούνται με ταχύτητα περίπου 1.000 m / s σε διάφορα υψόμετρα, πραγματοποιώντας ηλεκτρονικές εκτοξεύσεις.

Η άσκηση αεράμυνας περιλάμβανε πάνω από 500 άτομα και πάνω από 80 αντικείμενα στρατιωτικού υλικού.

Το S-400 Triumf της Ρωσίας (SA-21 Growler) είναι το τελευταίο σύστημα πυραύλων εδάφους-αέρος μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας που τέθηκε σε λειτουργία το 2007. Είναι σχεδιασμένο να καταστρέφει αεροσκάφη, και βαλλιστικούς πυραύλους και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε εγκαταστάσεις εδάφους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...