Αρχείο

"Τσουνάμι" εγκληματικότητας στην Ευρώπη! Σύριος φονιάς στη Στουτγάρδη, Αφγανός βιαστής στη Γαλλία - Μπαράζ επιθέσεων σε αστυνομικούς σε Ιταλία-Βρετανία (ΒΙΝΤΕΟ)

H Ευρώπη διάγει μια από τις πιο επικίνδυνες περιόδους της ιστορίας της! Το τσουνάμι των λαθρομεταναστών την έχει κατακλύσει από άκρη εις άκρη και απειλεί τις κοινωνίες της!

Σοκ και τρόμος για τους κατοίκους της πόλης της Στουτγάρδης όταν ένας 36χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από έναν Σύριο μετανάστη με ένα παραδοσιακό ιαπωνικό σπαθί στη μέση του δρόμου, την Τετάρτη το απόγευμα. Το φρικτό περιστατικό προφανώς έλαβε χώρα μετά από καβγά των δύο που κλιμακώθηκε γρήγορα.

Η επίθεση έγινε ενώπιον δεκάδων κατοίκων της περιοχής και κινηματογραφήθηκε ακόμη και από πολλούς περαστικούς σε κινητά τηλέφωνα από διάφορες οπτικές γωνίες.

Σύμφωνα με μάρτυρες, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν, με τον επιτιθέμενο να ρωτάει το θύμα ξανά και ξανά "Γιατί το κάνατε αυτό", και μετά να σηκώνει το όπλο πάνω στο κεφάλι του και στο στήθος του θύματος. Ένα σαφές κίνητρο για τη δολοφονία δεν είναι ακόμη γνωστό.

Οι αρχές ήταν τελικά σε θέση να προλάβουν και να συλλάβουν τον δράστη.

https://twitter.com/i/status/1156706963725660160

Η Γερμανία βέβαια είναι συγκλονισμένη και από το περιστατικό με τον άνδρα από την Ερυθραία που κατηγορείται ότι σκότωσε ένα 8χρονο αγόρι σπρώχνοντάς το στις γραμμες του τρένου. Ο δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών με βάση την Ελβετία και πιστεύεται πως έχει κάποια ψυχιατρική διαταραχή, ανέφεραν οι αρχές την Τρίτη.

Ο 40χρονος Habte Araya, έσπρωξε και τη μητέρα του αγοριού στον κεντρικό σταθμό της Φρανκφούρτης και προσπάθησε, αλλά απέτυχε να κάνει το ίδιο, σε μια 78χρονη γυναίκα.

Ο Araya, που συνελήφθη λίγο αργότερα, δεν γνώριζε τα θύματα και δεν έδειξε ενδείξεις κατανάλωσης αλκοόλ ή ναρκωτικών, δήλωσε η εκπρόσωπος της εισαγγελικής αρχής της Φρανκφούρτης, Nadja Niesen.

"Το έγκλημα υποδηλώνει ψυχιατρική διαταραχή", είπε σε συνέντευξη Τύπου.

Το φρικτό έγκλημα κυριάρχησε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, ενώ οι πολίτες κατέθεταν στεφάνια λουλουδιών, άναβαν κεριά και άφηναν παιχνίδια στο χώρο της δολοφονίας.

Αφγανός μετανάστης που καταδικάστηκε για τρεις σεξουαλικές επιθέσεις θα παραμείνει στη Γαλλία!

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση σε τρία άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός 14χρονου κοριτσιού, ένας 18χρονος μετανάστης από το Αφγανιστάν δεν θα απελαθεί από τη Γαλλία. Σύμφωνα με μια έκθεση του La Republique de Seine et Marne, το ποινικό δικαστήριο του Fontainebleau διαπίστωσε ότι ο Αφγανός μετανάστης ήτνα ένοχος, αφού συνελήφθη λίγες ημέρες νωρίτερα για σεξουαλικές επιθέσεις που σημειώθηκαν σε διάστημα τεσσάρων ημερών κατά τη διάρκεια του Ιουνίου.

Οι επιθέσεις έγιναν από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου στο πάρκο του Château de Fontainebleau.

Ο Αφγανός φέρεται να πίεζε γυναίκες και να απαίτησε με την βία σεξουαλικές επιθυμίες.

Μάλιστα η μία σεξουαλική επίθεση του μετανάστη ΄ηταν σε 14χρονο κορίτσι και αναφέρθηκε ότι άγγιξε τα γεννητικά όργανα του κοριτσιού και άλλα μέρη του σώματός του με το στόμα του αφού είχε πηδήσει πάνω της και την κρατου΄σε με την βία.

Μετά την επίθεση, κάθε ένα από τα θύματα του μετανάστη από Αφγανιστάν έφυγε το πάρκο και ήρθε σε επαφή με την αστυνομία.

Η γαλλική αστυνομία μπόρεσε να τον προλάβει και παρά την έντονη άρνηση των αηδιαστικών εγκλημάτων, δύο από τα θύματα του τον αναγνώρισαν.

Το περιστατικό έρχεται ως συνέχεια ενός περιστατικού σε μια γαλλική πισίνα, όπου δύο μετανάστριες από τη Μολδαβία κτυπήθηκαν - σχεδόν μέχρι θανάτου - από έναν οργισμένο όχλο αφού υποτίθεται ότι είχαν υποστεί σεξουαλική επίθεση.

Και μια και μιλάμε για πισίνα θυμίζουμε και το περιστατικό στο Ντίσλεντορφ όπου έλεγχοι ταυτότητας πλέον σε γερμανική πισίνα μετά από σεξουαλικές επιθέσεις μεταναστών νεαρών (Διαβάστε εδω)

Τον Ιούλιο επίσης υπήρξε ένα ακόμη περιστατικό με μετανάστη από τη Συρία που συνελήφθη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Γιόχαν Μπλάνς, μιας γαλλίδας μητέρας ηλικίας 24 ετών.

Κι από την Γερμανία στις επιθέσεις σε αστυνομικούς σε Αγγλία και Ιταλία.

Η αστυνομία στο Λονδίνο έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό μετά την άγρια επίθεση σε αστυνομικό από έναν άγνωστο επιτιθέμενο στο κεντρικό Λονδίνο.

Σύμφωνα με μια δήλωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, η επίθεση ήταν τόσο άσγρια ώστε ο 28χρονος ένστολος έμεινε αιμόφυρτος με εκτεταμένους τραυματισμούς στο πρόσωπό του, μια σπασμένη μύτη, χτυπήματα στα μάτια κλπ.Μετά από την επίθεση που έγινε κοντά στο Piccadilly Circus, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Αμέσως, η Μητροπολιτική Αστυνομία κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα εικόνας του επιτιθέμενου που προσπαθούν ακόμα να συλλάβουν και δείχνει έναν γενειοφόρο άνδρα με κοντά σκούρα μαλλιά μαύρο πουλόβερ και μπλε τζιν.

Αλλά και η ιταλική αστυνομία δέχτηκε επίθεση από τους μετανάστες με γυάλινα μπουκάλια ενώ προσπαθούσε να συλλάβει έναν ντίλερ ναρκωτικών.

Δύο αστυνομικοί στη Γένοβα δέχτηκαν επίθεση από μια ομάδα μεταναστών με γυάλινα μπουκάλια ενώ προσπάθησαν να συλλάβουν έναν έμπορο ναρκωτικών από την Σενεγάλη.

Σύμφωνα με την Il Giornale, το ανησυχητικό περιστατικό συνέβη στις 2 π.μ., αφού οι δύο αστυνομικοί σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο στη Via Gramsci για να διενεργήσουν τον τακτικό έλεγχο ταυτότητας. Αρχικά, ο μετανάστης της Σενεγάλης φάνηκε να συνεργάζεται με την αστυνομία. Ωστόσο, αφού του ζητήθηκε να βγει από το αυτοκίνητό του, διέφυγε. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο μετανάστης της Σενεγάλης φώναξε συνεχώς, οδηγώντας άλλους μετανάστες για να τον βοηθήσουν και στη συνέχεια όλοι μαζί περικύκλωσαν τους δύο αστυνομικούς.

Οι μετανάστες, οπλισμένοι με γυάλινες φιάλες, άρχισαν να τις εκτοξεύουν στην αστυνομία. Ευτυχώς, πριν να τραυματιστεί κάποιος από τους αξιωματικούς, η αστυνομική υποστήριξη έφτασε και η ομάδα των μεταναστών διαλύθηκε.

Τα περιστατικά με μετανάστες που επιτίθενται βίαια στην ιταλική αστυνομία έχουν γίνει σοβαρό ζήτημα σε διάφορες περιοχές της Ιταλίας.

Νωρίτερα φέτος, στην πόλη του Τορίνο, ένας άλλος μετανάστης από την Σενεγάλη επιτέθηκε με βίαιο τρόπο στους αστυνομικούς φωνάζοντας "Allahu Akbar". Ένας από τους αστυνομικούς υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι ως αποτέλεσμα της επίθεσης.

Ενώ σχολιάζει την επίθεση, η ιταλική Ένωση αστυνομικών δήλωσε: «Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε ένα crescendo της βίας που πρέπει να ανησυχεί όλους. Δεν είναι αποδεκτό με κανένα τρόπο η παροχή φιλοξενίας και προστασίας σε εκείνους που θα μπορούσαν να σκοτώσουν έναν κοινό πολίτη ή έναν αστυνομικό ».

Μόλις ένα μήνα αργότερα, αυτή τη φορά στην πόλη Mirandola, ένας μετανάστης εκ της Βόρειας Αφρικής προσπάθησε να κάψει ένα αστυνομικό τμήμα και να σκοτώσει τους ανθρώπους μέσα σε αυτό. Πάνω από δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ