Κόσμος

Έλεγχοι ταυτότητας πλέον σε γερμανική πισίνα μετά από σεξουαλικές επιθέσεις μεταναστών νεαρών (ΒΙΝΤΕΟ)

Γερμανική πισίνα υποχρεώθηκε να εισαγάγει ελέγχους ταυτότητας για να σταματήσει την παρενόχληση από τους μετανάστες!!
Η πισίνα στη γερμανική πόλη του Ντίσελντορφ αναγκάστηκε σε υποχρεωτικούς ελέγχους ταυτότητας σε μια προσπάθεια να σταματήσει τις σεξουαλικές επιθέσεις και την αχαλίνωτη συμπεριφορά των μεταναστών νεαρών, που έχει οδηγήσει σε παρέμβαση από την αστυνομία σε πολλές περιπτώσεις.

Μετά από μια σύσκεψη για την κρίση μεταξύ των διαχειριστών της πισίνας, του δημάρχου και του αρχηγού της αστυνομίας, δημιουργήθηκε ένα ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων που συνδέεται με τα αναγνωριστικά των ανθρώπων για να ελέγξει ποιος μπορεί να εισέλθει στην πισίνα.

"Στο Rheinbad έχουμε εισαγάγει ένα δελτίο ταυτότητας για όλους τους επισκέπτες", δήλωσε ο Δήμαρχος του Ντίσελντορφ Thomas Geisel.

"Όσοι δεν συμμορφώνονται, δεν πρόκειται να εισέλθουν. Είναι απολύτως απαράδεκτο και αδιανόητο ότι οι οικογένειες που θέλουν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους εδώ παρενοχλούνται από νεανικές συμμορίες".

https://www.youtube.com/watch?v=pWQeG64TWPQ

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, η πισίνα αναγκάστηκε  να κλείσει δύο φορές, αφού εκατοντάδες άνδρες μετανάστες παρενόχλησαν μια οικογένεια, προκαλώντας τεράστια αστυνομική ανάπτυξη.

Την περασμένη Παρασκευή, η πισίνα έπρεπε να εκκαθαριστεί και πάλι, καθώς περίπου 60 μετανάστες από τη Βόρεια Αφρική άρχισαν να επιδίδονται σε "επιθετική συμπεριφορά". Ο αριθμός των έξι φρουρών ασφαλείας δεν επαρκούσε και έπρεπε να κληθεί η αστυνομία για backup.

"Πρέπει να γίνει γνωστό ότι, πριν από την μεταναστευτική κρίση, οι γερμανικές πισίνες δεν χρειάζονταν έξι φρουρούς ασφαλείας για να διατηρήσουν την τάξη. Είναι πιθανό ότι δεν χρειάζονταν καθόλου ", σχολιάζει το voiceofeurope.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ