Κόσμος

Η Ελληνίδα «γιαγιά της διπλανής πόρτας»: Η αγαπημένη των κοινωνικών δικτύων στην Αυστραλία (βίντεο)

Είναι μια Ελληνίδα γιαγιά που καθημερινά δείχνει την αγάπη της σε δύο αδέλφια, προσφέροντάς τους καθημερινά φαγητό. Τα αδέλφια της λένε ευχαριστώ, ανεβάζοντας τα βίντεο με τη συγκινητική αυτή πράξη, στο διαδίκτυο.

Η «γιαγιά της διπλανής πόρτας» ή όπως αποκαλείται στο Instagram «yiayianextdoor» έχει γίνει η αγαπημένη των κοινωνικών δικτύων.

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο Instagram έχει πάνω από 70 εκατομμύρια followers και τα βίντεό της συγκεντρώνουν χιλιάδες likes.

Τα βίντεο δείχνουν μια ηλικιωμένη που δίνει φαγητό στους γείτονές της, δύο αδέρφια, σε ένα προάστιο της Μελβούρνης. Δεν φαίνονται πρόσωπα, αλλά τα χέρια της γιαγιάς, καθώς ο φακός της κάμερας εστιάζει σε αυτό ακριβώς που έχει αξία, στην πράξη. Πόσω μάλλον, όταν πίσω από την πράξη, υπάρχει και μια ιστορία που έχει αξία να ακούσει κανείς.

Ο λογαριασμός στο Instagram ανήκει σε έναν από τα δύο αδέλφια, τον Ντάνιελ, ο οποίος έχει και γειτόνισσα αυτήν την αξιαγάπητη Ελληνίδα γιαγιά, Νίνα.

https://www.instagram.com/p/B1LowPHg0NZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Πριν από κάποιους μήνες, η εφημερίδα «Νέος Κόσμος» που εκδίδεται στην Αυστραλία είχε δημοσιεύσει ρεπορτάζ για το θέμα.

Η «γιαγιά της διπλανής πόρτας» προσφέρει καθημερινά στα δύο αδέλφια σπιτικά γεύματα που η ίδια έχει ετοιμάσει με αγάπη, για να τα προσφέρει στον 28χρονο Ντάνιελ και τον 26χρονο Λουκ.

Το θέμα κάλυψαν και άλλα μέσα της Αυστραλίας, με την εφημερίδα της Μελβούρνης «The Age» να αναφέρεται στην ιστορία που βρίσκεται πίσω από αυτήν την πράξη αγάπης.

Η Νίνα γνωρίζει τα δύο αδέλφια από μικρά παιδιά, ενώ γνώριζε και τη μητέρα τους, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των αγοριών, με 16 μαχαιριές. Η ίδια είχε ακούσει τις κραυγές εκείνο το βράδυ. Έκτοτε, δίνει την αγάπη της και τη φροντίδα της στα δύο αδέλφια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...