Αθλητισμός

Ελλάδα – Ιταλία: Απρόοπτο με Σλούκα στο φιλικό της Εθνικής!

Πρόβλημα τραυματισμού στον Κώστα Σλούκα παρουσιάστηκε στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Ιταλία, στο πλαίσιο του τουρνουά “Ακρόπολις”, όταν ο Έλληνας γκαρντ, πάτησε άτσαλα και ζήτησε άμεσα αλλαγή.

Πρόβλημα με Κώστα Σλούκα στην Εθνική μπάσκετ. Ο Έλληνας γκαρντ έδειξε να πατά άτσαλα στις αρχές της δεύτερης περιόδου του αγώνα της “Γαλανόλευκης” με την Ιταλία, για το τουρνουά “Ακρόπολις” και έφυγε για τον πάγκο (οι ιατροί της ομάδας “έπεσαν” πάνω του).

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Σλούκας αντιμετωπίζει μία κάκωση λίγο κάτω από το γόνατο. Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθεί άλλο από τον κ. Σκουρτόπουλο και το θέμα είναι να μην πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό, που θα τον αναγκάσει να μείνει πίσω για τη συνέχεια της προετοιμασίας ενόψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου στην Κίνα.

Να αναφέρουμε ότι τη στιγμή που οι παίκτες έφυγαν για τα αποδυτήρια, για ημίχρονο, ο Κώστας Σλούκας φάνηκε να περπατά χωρίς βοήθεια και κουτσαίνοντας ελαφρά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...