Κόσμος

Αυστρία: Μουσουλμάνος ταξιτζής αρνήθηκε "για λόγους πίστης" να μεταφέρει σκύλο-οδηγό τυφλού!

Θα μπορούσε να είναι και Έλληνας ταξιτζής καθότι δεν λείπουν από τον κλάδο οι υποανάπτυκτοι κρετίνοι, αλλά τουλάχιστον δεν θα αρνείτο την μεταφορά "για λόγους πίστης".

Το περιστατικό που έλαβε χώρα στην Αυστρία με μουσουλμάνο οδηγό ταξί πάντως δεν είναι μεμονωμένο.

Μουσουλμάνοι οδηγοί ταξί στην Αυστρία αρνούνται να μεταφέρουν τυφλούς με σκύλους-οδηγούς  επειδή τα σκυλιά θεωρούνται ότι είναι ακάθαρτα στον ισλαμικό πολιτισμό!!

Η Tiroler Tageszeitung αναφέρει πώς ένας πρώην μέλος του συμβουλίου του Συνδέσμου για τους Τυφλούς, η οποία είναι τελείως τυφλή, κάλεσε ένα ταξί να την μεταφέρει στο αεροδρόμιο του Ίνσμπρουκ.

Ωστόσο, όταν έφτασε το ταξί, ο οδηγός αρνήθηκε να πάρει το σκύλο της.

Οι operators Anton Eberl και Harald Flecker ζήτησαν συγνώμη για το περιστατικό, αλλά τόνισαν ότι μόνο μεσολαβούν για κλήσεις και δεν είναι δικά τους τα ταξί.

"Προσπαθούμε να καταστήσουμε σαφές στους οδηγούς ξανά και ξανά ότι αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει και ότι αυτά τα δρομολόγια πρέπει να διεξάγονται ακριβώς όπως κάθε άλλη δουλειά. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να επιλύσουμε ικανοποιητικά αυτό το πρόβλημα ", δήλωσε ο Flecker προσθέτοντας ότι στους οδηγούς έπρεπε να τονίζουν "ξανά και ξανά" τους κανόνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Tiroler Tageszeitung, "το 80% των οδηγών έχουν τώρα μεταναστευτικό υπόβαθρο - και οι μουσουλμάνοι θεωρούν συχνά τα σκυλιά ως" ακάθαρτα ".

Η Gabriele Jandrasits προσπάθησε επίσης να παραγγείλει ένα ταξί για να μεταφέρει την ίδια και το δικό της σκυλί Beagle-Jack Russell στο αεροδρόμιο. Παρά το γεγονός ότι το σκυλί βρισκόταν μέσα σε ένα κλουβί μεταφοράς, της είπαν ότι «οι περισσότεροι οδηγοί θα αρνούνταν να πάρουν τα σκυλιά για λόγους πίστης».

Σύμφωνα με τους τοπικούς νόμους, οι οδηγοί πρέπει να δέχονται σκύλους-οδηγούς για τους τυφλούς, αν και πολλοί απ 'αυτούς φαίνεται να αγνοούν αυτήν την εντολή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές