Κόσμος

Φρικαλέο έγκλημα στην Αυστραλία - 25χρονη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα της, την αποκεφάλισε & πέταξε το κεφάλι στο δρόμο (βίντεο)

Δύο μέρες πριν είχε αναρτήσει μια ανατριχιαστική και σκοτεινή εικόνα στο προφίλ της στο Facebook.

Φρικτό έγκλημα πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία και, συγκεκριμένα, στο Σίδνεϊ, με πρωταγωνίστρια μια 25χρονη που φέρεται να σκότωσε και να αποκεφάλισε τη μητέρα της, πετώντας το κεφάλι της στο δρόμο.

Η Jessica Camilleri κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της μαμάς της, της 57χρονης Rita Camilleri, μπροστά στα μάτια του 4χρονου εγγονού του θύματος και ανιψιού της 25χρονης, ενώ ανατριχιαστικά στοιχεία άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ανατρέχοντας στο προφίλ της στο Facebook, οι αρχές παρατήρησαν πως η Jessica είχε μια εμμονή με τις ταινίες τρόμου και ότι μόλις δύο μέρες πριν από το φρικτό έγκλημα, είχε αναρτήσει μια τρομακτική εικόνα με μια σκοτεινή φιγούρα σε έναν δρόμο χωρίς φώτα στον λογαριασμό της.

Τη μέρα του συμβάντος είχαν ακουστεί φωνές από το σπίτι της μητέρας και της κόρης και, συγκεκριμένα, από τον χώρο της κουζίνας. Φαίνεται πως οι δύο γυναίκες είχαν ένα καβγά μεταξύ τους, ο οποίος ξέφυγε από τον έλεγχο και οδήγησε στη δολοφονία της μητέρας.

 

Η 25χρονη, αφού μαχαίρωσε απανωτά και δολοφόνησε τη μητέρα της, προχώρησε προς το σπίτι του γείτονά τους και τον ενημέρωσε για την πράξη της, ενώ λίγο μετά το κεφάλι της μητέρας της εντοπίστηκε σε κοντινό δρόμο, σε αντίθεση με το πτώμα της που βρέθηκε μέσα στην κουζίνα.

Η αστυνομία όταν κατέφθασε και αντίκρισε το σκηνικό, περιέγραψε τη σκηνή ως "ένα από τα πιο τρομακτικά" που αντιμετώπισαν ποτέ. Όσον αφορά τον 4χρονο που βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω ενός μικρού τραύματος στο κεφάλι του και για ψυχολογική υποστήριξη.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=_mTchJvQBBA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ