Στρατός Ξηράς

Τραυματίστηκε ΕΠΟΠ του Μηχανικού στο Φυλάκιο στη Στρογγύλη

ΓΕΣ: Τραυματίστηκε ελαφρά ΕΠΟΠ του Μηχανικού στο Επιτηρητικό Φυλάκιο στη Στρογγύλη κατά τη διάρκεια επισκευαστικών εργασιών σε αυτό.

 

Τραυματίστηκε ελαφρά ΕΠΟΠ του Μηχανικού μετά από πτώση στο Φυλάκιο της Στρογγύλης κατά τη διάρκεια εργασιών επισκευής του. Παρά το γεγονός ότι ο ΕΠΟΠ εξετάστηκε από το γιατρό της Μονάδας – τραυματίστηκε στην οσφυϊκή χώρα (στη μέση) – και είναι καλά στην υγεία του, για προληπτικούς λόγους θα μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου με ελικόπτερο του Στρατού Ξηράς.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 27 Ιουλίου 2019, κατά τη διάρκεια εργασιών επισκευής του Επιτηρητικού Φυλακίου (ΕΦ) Στρογγύλης, ο Επαγγελματίας Οπλίτης Μηχανικού [ΕΠ.ΟΠ (ΜΧ)] Γ.Ν. τραυματίστηκε στην οσφυϊκή χώρα συνεπεία πτώσης.

Το στέλεχος εξετάστηκε από τον ιατρό της Μονάδος και είναι καλά στην υγεία του, ενώ για προληπτικούς λόγους θα μεταφερθεί με ελικόπτερο του Στρατού Ξηράς στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...