Κόσμος

Τρομακτική διάσωση για 75χρονη: Το φορείο γυρνούσε σαν τρελό στον αέρα (βίντεο)


Απροσδόκητη εξέλιξη είχε η επιχείρηση διάσωσης μιας 75χρονης στο Φοίνιξ της Αριζόνα καθώς βρέθηκε για αρκετά λεπτά να στριφογυρίζει στον αέρα μέσα στο φορείο στο οποίο την είχαν τοποθετήσει.

Το περιστατικό που καταγράφηκε σε βίντεο συνέβη το πρωί της Τρίτης όταν οι αρχές ειδοποιήθηκαν για μια γυναίκα που έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της σε μονοπάτι.

Στο σημείο έφτασε ελικόπτερο της αστυνομίας για να συνδράμει στην αεροδιακομιδή της 75χρονης. Οι διασώστες τοποθέτησαν την γυναίκα στο ειδικό φορείο που χρησιμοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις και το ελικόπτερο απογειώθηκε.

Αυτό που ακολούθησε, όμως, δεν το περίμενε κανείς καθώς το φορείο βρέθηκε να στριφογυρίζει στον αέρα χωρίς με τίποτα να σταματά.

Σύμφωνα με τον πιλότο του ελικοπτέρου το στριφογύρισμα προκλήθηκε επειδή έσπασε ένα δεύτερο σύρμα που κρατά ευθυγραμμισμένο το φορείο.

Ευτυχώς η περιδίνηση σταμάτησε όταν το ελικόπτερο ξεκίνησε την πτήση προς το νοσοκομείο, επιτρέποντας στους διασώστες να καταφέρουν τελικά να ανεβάσουν το φορείο.

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου είπε ότι έχει συναντήσει παρόμοιο περιστατικό μόνο άλλες δύο φορές υποστηρίζοντας ότι έχουν εκπαιδευθεί για να το αντιμετωπίζουν.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής δήλωσε, πάντως, ότι η μοναδική επίπτωση για την 75χρονη ήταν μια έντονη αίσθηση ζάλης και ναυτίας.
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FFOX10Phoenix%2Fvideos%2F825499071170481%2F&show_text=0&width=560

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...