Κόσμος

"Οργιάζουν" τα σενάρια για την υγεία της Μέρκελ - Εμφανίζεται να τρέμει ξανά σε νέο βίντεο - Ανήσυχη η Γερμανίδα καγκελάριος


Τα σενάρια γύρω από την κατάσταση της υγείας της καγκελαρίου της Γερμανίας ξεκίνησαν όταν ξεκίνησε να τρέμει, κατά τη διάρκεια της τελετής υποδοχής του προέδρου της Ουκρανίας στο Βερολίνο την περασμένη εβδομάδα.

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ εμφανίστηκε ξαφνικά να τρέμει, ενώ παρακολουθούσε επίσημη τελετή για τον διορισμό νέου υπουργού Δικαιοσύνης στο Βερολίνο την Πέμπτη.

Καθώς στεκόταν δίπλα στον πρόεδρο της Γερμανίας Φρανκ – Βάλτερ Σταϊνμάγερ, στην επίσημη κατοικία του προέδρου, η κ. Μέρκελ καταγράφηκε από τον φακό να κρατά τα χέρια της, τη στιγμή που τα πόδια της τρέμουν.

Στο βίντεο (μετά από το όγδοο λεπτό) η κ. Μέρκελ φαίνεται ανήσυχη:

https://www.youtube.com/watch?v=-0qZoDAcixM
https://twitter.com/euronews_tr/status/1144149475910475776?ref_src=twsrc%5Etfw

angela-merkel-pic

Ο εκπρόσωπός της έσπευσε να δηλώσει ότι η καγκελάριος είναι καλά στην υγεία της.

Στις 18 Ιουνίου, όλος ο πλανήτης είχε συγκλονιστεί από την εικόνα της Μέρκελ να τρέμει σύγκορμη δίπλα στον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζενένσκι, κατά την υποδοχή του στην καγκελαρία.

Η καγκελάριος στέκονταν δίπλα στον κ. Ζελένσκι κατά την απόδοση στρατιωτικών τιμών, όταν ξαφνικά, κατά την διάρκεια της ανάκρουσης του γερμανικού ύμνου, άρχισε εμφανώς να τρέμει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...