Πολιτική

Επικό σποτ από υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ – «Ξάνθη, ήρθε η ώρα να αλλάξεις φίλους» (βίντεο)


Αν νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα όσον αφορά στα προεκλογικά σποτ υποψηφίων, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε, καθώς οι επίδοξοι βουλευτές «τα δίνουν όλα» με «φόντο» τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Έτσι, προσπαθώντας να ξεχωρίσουν ανάμεσα στα πιο προβεβλημένα πολιτικά πρόσωπα, δεν διστάζουν να πάνε ένα βήμα παραπέρα την υπόθεση «προεκλογικό σποτ».

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως προσπάθησε και ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Ξάνθη, Ανέστης Αντωνιάδης, με το δικό του σποτ.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAnestis.K.Antoniadis%2Fvideos%2F359335454768537%2F&show_text=0&width=560

Δεν είναι γνωστό αν η σύλληψη και το σενάριο του σποτ ανήκει στον ίδιο, αλλά εμφανίζει ομοιότητες με εκείνο του Ιάσωνα Φωτήλα στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, όταν ήταν υποψήφιος με το Ποτάμι.

Βέβαια, ούτε η ιδέα του κ. Φωτήλα διεκδίκησε δάφνες πρωτοτυπίας, καθώς ήταν «δανεισμένη» από την ταινία «Love, Actually», στην οποία υπάρχει μια ανάλογη σκηνή, με κάρτες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...