Αθλητισμός

Αθλητής του παρκούρ φλερτάρει με τον θάνατο! (βίντεο)

Στο Ιράν έχει αποκτήσει τη φήμη του «ανθρώπου αράχνη» αλλά με τα παράτολμα εγχειρήματα του παίζει τη ζωή του κορώνα γράμματα και με τα νέα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό παγώνει το αίμα ακόμα των οπαδών του.

Ο Αλιρέζα Τζαπαλάγκι το τελευταίο τριήμερο ανέβασε τρία βίντεο με τις παράτολμες ενέργειες του. Στο ένα από αυτά κάνει ανάποδο άλμα μεταξύ των δύο κτηρίων, στο δεύτερο φιλάει την καλή του ενώ κρέμεται στο κενό ενός ουρανοξύστη ενώ στο τρίτο κάνει παράτολμες ενέργειες από τα περβάζια υψηλών κτιρίων.

https://youtu.be/Csos3GVOrG4

Οι αρχές στην Τεχεράνη τον έχουν προειδοποιήσει πολλές φορές και έχει απειληθεί ακόμα και με σύλληψη, όμως, ο ίδιος σε συνεντεύξεις του δηλώνει πως με αυτό τον τρόπο απελευθερώνεται και εκφράζει την αντίδραση του.

https://youtu.be/dCeas92uzJI

Ο Τζαπαλάγκι είναι 27 ετών και όπως έχει αποκαλύψει έχει ξεκινήσει παρκούρ από μικρή ηλικία και με παράτολμα ακροβατικά από τα 12 του χρόνια. Εξομολογήθηκε μάλιστα πως επηρεάστηκε από την εξαφάνιση του πατέρα του όταν ήταν ακόμα παιδί και με αυτό τον τρόπο γεμίζει ένα μεγάλο κενό που έχει μέσα του. «Αισθάνομαι την ανάγκη να γεμίζω αυτό το κενό στην ψυχή μου και να λάμπω στις κορυφές του κόσμου», έχει δηλώσεις μεταξύ άλλων ο 27χρονος τονίζοντας πως θα συνεχίσει να εκφράζεται με αυτόν τον ακραίο όσο και επικίνδυνο τρόπο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...