Κόσμος

Τα αντανακλαστικά του οδηγού σχολικού έσωσαν τη ζωή μαθητή-Βίντεο

Πραγματικά τυχερός για κλάσματα του δευτερολέπτου στάθηκε ο μαθητής από σχολείο της Νέας Υόρκης, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στη ζωή χάρη στην γρήγορη αντίδραση του οδηγού του σχολικού του!

«Τύχη βουνό» είχε ένας ανήλικος μαθητής από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος σώθηκε χάρη στην άμεση αντίδραση της οδηγού του σχολικού του από πιθανώς σοβαρό ατύχημα.

Στο βίντεο που κατέγραψε καρέ - καρέ το περιστατικό απεικονίζεται ο μικρός μαθητής να βρίσκεται όρθιος στο σχολικό, περιμένοντας να φτάσει στη στάση του και να κατέβει. Την ώρα που η οδηγός ανοίγει την πόρτα και ο 13χρονος ετοιμάζεται να βγει από το σχολικό, ένα αυτοκίνητο που ακολουθεί το λεωφορείο, το προσπερνά με μεγάλη ταχύτητα.

Η οδηγός πρόλαβε και το είδε, προφανώς από τους καθρέφτες της, και τράβηξε τον 13χρονο από την μπλούζα για να μην κατέβει, γλιτώνοντάς τον έτσι από ατύχημα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...