Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν κόσμο στο ΟΑΚΑ

Σύμφωνα με τα όσα τονίζουν άνθρωποι και από τις δύο ομάδες, ο τελικός κυπέλλου είναι μία γιορτή για το ποδόσφαιρο και δεν πρέπει να λείπει ο κόσμος από το ΟΑΚΑ.

Ο τελικός Κυπέλλου είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου σε όλες τις χώρες. Τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας έχει εξελιχθεί σε ένας δυνατός πονοκέφαλος για τις αρχές. Η κόντρα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει και οι τελικοί έχουν σημαδευτεί από επεισόδια.

Αυτό έχει οδηγήσει τον υφυπουργό αθλητισμού να έχει πάρει την απόφαση να διοργανωθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ χωρίς την παρουσία κόσμου. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και πριν μερικά χρόνια όταν η ΑΕΚ κατέκτησε το τρόπαιο στον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Ένας αγώνας σε άδειο γήπεδο δεν αρέσει σε κανέναν. Αυτή την άποψη συμμερίζονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για κλειστό ΟΑΚΑ και οι δυο ομάδες δεν θέλουν να το συζητήσουν. «Ούτε γνωρίζουμε, ούτε θέλουμε να συζητήσουμε πιθανότητα κεκλεισμένων», είναι η θέση της ομάδας από την Θεσσαλονίκη.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η θέση της περσινής πρωταθλήτριας για το θέμα.

«Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες γίνονται με κόσμο και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε ο τελικός να γίνει με κόσμο». Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ είχε προτείνει να γίνει συμβολικό τελετουργικό για τα 100 χρόνια από τη γενοκτονία των Ποντίων, κάτι που αποκρίθηκε θετικά και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσα από σχετική ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...