Κύπρος

Συνταρακτική αποκάλυψη: Το κρυφό μήνυμα του serial killer της Κύπρου στο ψευδώνυμο «Orestis»

Σοκαρισμένη με τις εξελίξεις παρακολουθεί η κοινωνία της Κύπρου αλλά και της Ελλάδας, όσον αφορά την υπόθεση του serial killer της Κύπρου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί με σχόλια και υποθέσεις σχετικά με το προφίλ και τον τρόπο δράσης του 35χρονου υπόπτου λοχαγού.

Τις τελευταίες ώρες, εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου κοινοποιούν τον αναγραμματισμό για το όνομα Orestis (όνομα που χρησιμοποιούσε στο διαδίκτυο ο 35χρονος) σε συνδυασμό με το Μιτσερό, την  περιοχή στην οποία βρέθηκαν τα πτώματα δύο γυναικών.

Συγκεκριμένα η λέξη Μιτσερό αν διαβαστεί ανάποδα γίνεται Oresti και το Μ όταν του δοθεί στροφή δεξιά γίνεται S. Ωστόσο το Μ, είναι και το αρχικό γράμμα του επιθέτου του 35χρονου

Αυτός ο αναγραμματισμός που κυκλοφορεί στα ΜΚΔ, έχει υποπέσει και στην αντίληψη των Αρχών, οι οποίες θα διερευνήσουν κατά πόσο προκύπτει κάτι ή είναι τυχαίο. σύμφωνα με το reporter.com.cy.

Εξετάστηκε από ψυχίατρο
Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκαν για δέκατη μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της εξάχρονης Sierra Graze, στη λίμνη Μεμι στο Ξυλιάτο, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα, αφού το κοριτσάκι δεν εντοπίστηκε, στο χώρο τον οποίο υπέδειξε ο 35χρονος φερόμενος ως κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος τελεί υπό σύλληψη για την υπόθεση.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι Αρχές αποφάσισαν όπως μεταβούν σε σχέδιο Β’ και από αύριο ξεκινήσουν έρευνες με τη χρήση σκάφανδρου από τους δύτες.
Όσον αφορά τον ύποπτο τελεί υπό οκταήμερη και εξαήμερη κράτηση για τους δύο φόνους και αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ύποπτος εξετάστηκε το πρωί απο ψυχίατρο, τα αποτελέσματα του οποίου θα διαβιβαστούν στους ανακριτές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ