Κοινωνία

Συγκλονίζει η μητέρα του 4χρονου στο Χαλάνδρι: Αυτό που έπαθα να μην το πάθει άλλη μάνα (βίντεο)


«Εύχομαι αυτό που έπαθα εγώ και είδα στα μάτια μου να μην το πάθει καμιά μάνα».

Αυτά είναι τα λόγια της τραγικής μητέρας του 4χρονου αγοριού που πυροβολήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα πριν εκείνος βάλει τέλος στη ζωή του.

Η μητέρα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τα λόγια της ραγίζουν καρδιές. Η γυναίκα από την περασμένη Κυριακή ζει την απόλυτη φρίκη, μη μπορώντας να πιστέψει πως το 4χρονο αγγελούδι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

«Μεγάλη εμπιστοσύνη του είχαμε του Γιώργου γι΄αυτό και αφήναμε το παιδί μου το έφερνε λιγάκι, το κράταγα, έφευγε. Αυτό δεν το περίμενα από τον Γιώργο να το κάνει. Θέλω όλες οι μανούλες να προστατεύσουν τα παιδιά τους, αυτό που είδανε από την κόρη του», λέει η γιαγιά του 4χρονου.

Ο θείος του 27χρονου δράστη και αυτόχειρα, αποκάλυψε μιλώντας στο Star ότι και ο παππούς του είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

«Είχε διαφορές και αυτός με την οικογένεια του, για τη γυναίκα του κυρίως. Έφτασε στο απροχώρητο. Δεν ξέρω αν υπάρχει γονίδιο», είπε.

«Σε όλες τις ασθένειες υπάρχει μια κληρονομικότητα που δεν είναι υποχρεωτικό να πυροδοτηθεί από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας.

https://player.vimeo.com/video/329646682?dnt=1&app_id=122963

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ