Κοινωνία

Στα δίκτυα της αστυνομίας κύκλωμα σωματεμπορίας - Ωθούσαν 25χρονη στην πορνεία

Άλλη μία επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας. Κοπέλα αναγκαζόταν να εκδίδεται από τέσσερις άντρες.

Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών, δύο ανδρών 35 και 29 ετών και δύο γυναικών 55 και 32 ετών, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οι οποίοι κατηγορούνται για σωματεμπορία.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 35χρονος μαζί με τα τρία άλλα άτομα, παρακρατώντας τα ταξιδιωτικά έγγραφα μιας 25χρονης αλλοδαπής, την εξανάγκαζαν να εκδίδεται και να επαιτεί. Δεν δίσταζαν μάλιστα να της ασκούν βία και να απειλούν τη σωματική της ακεραιότητα, προκειμένου να προσποριστούν οικονομικά οφέλη.

Στη δράση των τεσσάρων έβαλαν τέλος χθες οι αστυνομικοί στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης στο σπίτι που διέμεναν όλοι μαζί, στο οποίο εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν και οι τέσσερις.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...