Πολιτική

Ο Γ. Αυτιάς ξεκίνησε τις «μπηχτές» εις βάρος της ΝΔ

Τη χαρά μέσα από τα χέρια πήραν από τον Γ. Αυτιά ο οποίος κόπηκε από το Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Πολύ βαριά φαίνεται πως έχει πάρει ο Γιώργος Αυτιάς το «κόψιμό» του από το Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αφού και σήμερα βρήκε κάτι να πει και να πετάξει μπηχτές.

Ο δημοσιογράφος ήταν στο στούντιο και είχε καλεσμένο τον δικηγόρο Μιχάλη Δημητρακόπουλο για την υπόθεση Novartis και λίγο πριν κλείσει η συνέντευξη ο γνωστός δικηγόρος απευθύνθηκε στον Γιώργο Αυτιά και του είπε: «είναι κρίμα που δεν κατεβαίνεις στην ευρωβουλή, θα είχες πολλά να δώσεις στην κοινωνία αλλά και στην παράταξή σου».

Μόλις το άκουσε αυτό ο Γιώργος Αυτιάς, στάθηκε, είδε την κάμερα και είπε: «Δεν ξέρω αν το ήθελε ο Θεός, δεν το ήθελε όμως ο αρχηγός, καλά να είναι». Όπως όλα δείχνουν μέχρι και τις Ευρωεκλογές, ο Γιώργος Αυτιάς δε θα αφήσει κάτω τις μπηχτές εις βάρος της ΝΔ.

Χθες Σάββατο ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε πάλι στο κόψιμό του από την Ευρωβουλή, λέγοντας πως «είδαν τις μετρήσεις, είδαν τους 500.000 σταυρούς και τρόμαξαν».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...