Κόσμος

Πτήση μυστήριο: Πήγαιναν για Ντίσελντροφ, αλλά βρέθηκαν Εδιμβούργο! (ΒΙΝΤΕΟ)



Ένας από τους επιβάτες της απίστευτης πτήσης αποθανάτισε το σουρρεαλιστικό στιγμιότυπο κατά το οποίο αεροσυνοδός συνειδητοποίω ότι το αεροσκάφος αντί για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας προσγειώθηκε στη… Σκωτία!

Ο λόγος για την πτήση της British Airways σε συνεργασία με την γερμνική WDL Aviation, η οποία αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας από το αεροδρόμιο του Λονδίνο κατευθυνόμενο προς το Ντίσελντορφ.

Όλα όμως πήγαν στραβά, όταν ένας υπάλληλος παρέδωσε άλλο σχέδιο πτήσης στον πιλότο με αποτέλεσμα να οδηγήσει το αεροπλάνο σε λάθος χώρα, προσγειώνοντάς το στο Εδιμβούργο.

Μόλις ο άτυχος πιλότος έφτασε στον αερολιμένα για τον οποίο πίστευε ότι προοριζόταν το αεροσκάφος, ο αεροσυνοδός δεν ήξερε πως να αντιδράσει λέγοντας σοκαρισμένος στους επιβάτες: «Να πάρει η ευχή! Κανείς σας δεν πάει στο Εδιμβούργο; ΟΚ, παρακαλώ μην τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο».

Οι αντιδράσεις από την απίστευτη ανακοίνωση του αεροσυνοδού ήταν φυσικά ποικίλες και αρκετά ενδιαφέρουσες. Κάποιοι άρχισαν αυθόρμητα να γελούν, ενώ άλλοι εξοργίστηκαν αφού τώρα βρίσκονταν 500 μίλια μακριά από τον πραγματικό προορισμό τους.

«Ζητάμε συγγνώμη. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας μεταφέρουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα στο Ντίσελντορφ», λέει ο αεροσυνοδός προσπαθώντας να ηρεμήσει τους επιβαίνοντες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ