Κόσμος

Αλκατράζ: Γιατί καταδικάστηκαν οι φημισμένοι εγκληματίες του; (Βίντεο)

Μεταξύ 1934 και 1963, η ομοσπονδιακή φυλακή του Αλκατράζ φιλοξένησε τον πιο επικίνδυνο κρατούμενο της Αμερικής. Εκτός από τη θανατική ποινή, το εισιτήριο για τη φυλακή αυτή, ήταν η σκληρότερη τιμωρία για τους εγκληματίες.

Στη δεκαετία του 1930, το έγκλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν εκτός ελέγχου. Το 1932, για παράδειγμα, υπήρχαν 631 τραπεζικές ληστείες. Οι γκάνγκστερ θα έπρεπε να ληστέψουν μια τράπεζα, να κρατήσουν έναν καπετάνιο όμηρο, να ανατινάξουν την ασφάλεια και να ξεκινήσουν. Στην αγροτική Midwest, η συμμορία Barker-Karpis έκλεψε δεκάδες τράπεζες. Σκότωσαν όποιον πήρε το δρόμο τους. Στο Σικάγο, ο Al Capone διεξήγαγε ένα τεράστιο δαχτυλίδι εγκλήματος.

Αυτοί οι εγκληματίες όχι μόνο απέφυγαν τους ανθρώπους τυφλά, αλλά έφυγαν μαζί τους. Οι γκάνγκστερ ανέπτυξαν νέους τρόπους για να ξεφύγουν από τις φυλακές. Οι κρατούμενοι ξεκίνησαν ταραχές και επιτέθηκαν σε φρουρούς. Έτσι, οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες συνδύασαν τους χειρότερους γκάνγκστερ, τους ταραχοποιούς και τους διαφυγόντες από τις φυλακές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το νησί Αλκατράζ θα είναι το νέο σας σπίτι.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τους περίφημους κρατούμενους του Αλκατράζ και τα εγκλήματα που διέπραξαν.

https://www.youtube.com/watch?v=3ntG5jJqLZ8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...