Εθνικά θέματα

Καμμένος: Κορκοδείλια δάκρυα κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας


Ο Καμμένος συνεχίζει το καλοπαιγμένο του θέατρο. Μέχρι και τα κλάματα έβαλε για να δείξει την βαθιά του θλίψη για το μέλλον και την τύχη της χώρας.

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο οποίος μάλιστα έβαλε τα κλάματα κατά την διάρκεια της κοπής.

Σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, από τον απερχόμενο ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, ο οποίος μάλιστα κάποια στιγμή δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τα κλάματα.

"Φεύγω με το κεφάλι ψηλά" ανέφερε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι θεώρησε υποχρέωση του έστω και την ύστατη ώρα να αντισταθεί.

Σημειώνεται ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου ο κ. Καμμένος θα παραδώσει τα ινία του ΥΠΕΘΑ στον Ναύαρχο Αποστολάκη και μέχρι σήμερα Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...