Σκοπιανό

Βίντεο-σοκ: Η Θ.Τζάκρη χορεύει Σκοπιανά αλυτρωτικά τραγούδια στην Έδεσσα - Αυτοί είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ


Η προδοσία της Μακεδονίας μας έχει ξεκινήσει καιρό τώρα και οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν φροντίσει να το κάνουν ξεκάθαρο ότι θεωρούν τους Σκοπιανούς… "Μακεδόνες" με κάθε τρόπο.

Λίγες ημέρες μετά την πρωτοχρονιά, σε γιορτή που έστησε ο πολιτιστικός σύλλογος Αρκούδες-Μέτσκες στην Έδεσσα, δηλαδή ένας σκοπιανός ψευτο-«μακεδονικός» σύλλογος, για να γιορτάσει ένα αμφιλεγόμενο έθιμο της περιοχής ονόματι «τζουμπρίνκα» παρέστησαν δύο μεγάλα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.Όπως ανέφερε και το tastv.gr «την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η Βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη η οποία και χόρεψε ενώ αργότερα στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο βουλευτής Ιωάννης Σηφάκης».

Η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκούδες-Μέτσκες συνοδεύτηκε από σλαβόφωνα τραγούδια για τη «Μακεδονία» και χορό γύρω από τη φωτιά στο δημοτικό στάδιο.

Η εκδήλωση έγινε χωρίς να έχουν πάρει την απαραίτητη άδεια από την Πυροσβεστική, δεδομένου ότι άναψαν φωτιά. Δείτε το ντροπιαστικό βίντεο στο οποίο φαίνονται η κα Τζάκρη και ο κος Σηφάκης να χορεύουν σκοπιανά τραγούδια:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ