Αθλητισμός

Αποκάλυψη τώρα: Αυτός γυρίζει στον ΠΑΟΚ - «Έφαγε» τον αντι-Πρίγιοβιτς - Φοβερή εξέλιξη!

Ούτε Μπεργκ ούτε Μπονατίνι, αλλά o νεαρός και άγνωστος στο ευρύ κοινό Σβιντέρσκι ήταν τελικά ο εκλεκτός για τη θέση του… αντι-Πρίγιοβιτς.

Στον ΠΑΟΚ έψαξαν τόσο την περίπτωση του Σουηδού όσο και του Βραζιλιάνου, ωστόσο για διαφορετικά κριτήρια, αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην απόκτησή τους. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού κρίθηκε πολύ ακριβός και η ηλικία του έπαιξε ρόλο στη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενώ για τον ποδοσφαιριστή της Γουλβς δεν πείστηκαν ότι άξιζε τελικά την επένδυση.

Έτσι λοιπόν, προχώρησαν στην απόκτηση του 22χρονου φορ, ο οποίος δεν ήρθε μόνο για να καλύψει τη θέση του Πρίγιοβιτς και να δώσει άμεσα λύσεις στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και για να εξυπηρετήσει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αφορά την ανανέωση του ρόστερ.

Στον Δικέφαλο έχουν λάβει ήδη τα μηνύματα από την φετινή χρονιά, καθώς ειδικά στην Ευρώπη φάνηκε ξεκάθαρα πως κάποιοι παίκτες λόγω ηλικίας ήταν αδύνατον να δώσουν δύο ματς την ίδια εβδομάδα και για αυτοί προχωρούν από τώρα σε μεταγραφές που θα… φρεσκάρουν την ομάδα. Η αρχή στην επίθεση έγινε με τον Σβιντέρσκι και σε λίγους μήνες το «ασπρόμαυρο» πλάνο θα ολοκληρωθεί με την επιστροφή του Κουλούρη.

Ο Έλληνας φορ κάνει τρομερή σεζόν στον Ατρόμητο, έχει πάρει από το… χεράκι την ομάδα του Νταμίρ Κάνατι και παλεύει στα ίσια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ για την δεύτερη θέση, ενώ η αποχώρηση του «Πρίγιο», άνοιξε τον δρόμο για να βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Όλα αυτά λοιπόν, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα στην Τούμπα και ήδη υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές του εντός ομάδας, οι οποίοι προτείνουν την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι και μάλιστα σε ενεργό ρόλο και όχι ρεζέρβας.

Για τον Κουλούρη βέβαια ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από ξένους συλλόγους, έπαιξαν δυνατά Γαλατάσαράι και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr και με σχετικό ρεπορτάζ πριν από λίγες ημέρες καμία ομάδα δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη κρούση, ενώ στον Δικέφαλο δεν είναι πρόθυμοι να χάσουν με λίγα χρήματα έναν από τους πιο εξελίξιμους Έλληνες παίκτες.

Άλλωστε, όπως απέδειξαν και στην περίπτωση του Γιαννούλη, που επίσης υπήρχε ενδιαφέρον από το εξωτερικό, θέλουν να φτιάξουν μία νέα και ελληνική ομάδα και δεν πρόκειται να δώσουν παίκτες που τους υπολογίζουν, ακόμα και αν τα λεφτά είναι καλά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...