Εσωτερική Ασφάλεια

Η βία «σαρώνει» τη Μόρια: Νέο αιματηρό επεισόδιο μεταξύ παράνομων μεταναστών - Συμπλοκές με σιδερολοστούς και ξύλινα ρόπαλα

Εκτός ελέγχου πλέον η κατάσταση στους καταυλισμούς προσφύγων και παράνομων μεταναστών. Τα βίαια περιστατικά αυξάνονται συνεχώς, ενώ η οργή που προκύπτει από τις συνθήκες διαβίωσης δημιουργεί κίνδυνο για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας, αλλά και για τη δημόσια υγεία.

Δεν έχουν τελειωμό οι συμπλοκές μεταξύ ομάδων μεταναστών στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, που κρατούν καθημερινά σε επιφυλακή την τοπική Αστυνομία. Στο τελευταίο περιστατικό, δυο νεαροί αλλοδαποί ηλικίας 17 και 22 χρόνων ξυλοκοπήθηκαν άγρια από μια ομάδα επτά άλλων μεταναστών.

Οι δράστες, που ταυτοποιήθηκαν και είναι ηλικίας 19 ως 27 χρόνων, επιτέθηκαν μέσα στον χώρο όπου κατέλυαν τα θύματα και τους χτύπησαν με σιδερολοστούς και ξύλινα ρόπαλα, τραυματίζοντάς τους για άγνωστη αιτία.

Στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε από τους αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης, οι επτά αλλοδαποί συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλωνκατά περίπτωση, με την οποία παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...