Περιβάλλον

Τι είναι αυτό το παράξενο πλάσμα; Οργιάζουν οι φήμες (εικόνες)

Πλήθος ερωτηματικών έχει δημιουργήσει το θαλάσσιο πλάσμα που εντοπίστηκε στη Νέα Ζηλανδία. Οι άνθρωποι που το βρήκαν υποστηρίζουν πως μοιάζει με κάτι εξωγήινο.

Το μόνο που έχει απομείνει είναι ένας σκελετός. Τα οστά του δε θυμίζουν κανένα πλάσμα του θαλάσσιου βασιλείου που ήδη γνωρίζουμε.

Ο μικρός θαλάσσιος οργανισμός αποτελείται από δύο πόδια, μία ουρά, δύο μεγάλα πτερύγια και μία μεγάλη σειρά δοντιών.

Την ίδια άποψη είχε και ο ταριχευτής που το εξέτασε, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος.

Οι τυχερές που βρήκαν το πλάσμα ήταν η Χάνα Μαρί και η μητέρα της. Η Χάνα ανέβασε τις φωτογραφίες του στο Facebook, ώστε να γίνει γνωστό σε πολλούς και δήλωσε: Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι πρόκειται για κάτι εξωγήινο αλλά με ενθουσίασε πέρα από κάθε τι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...