Αθλητισμός

Δύο ενδεκαδάτοι παίκτες του ΠΑΟΚ ψάχνουν για νέο συμβόλαιο

Μπορεί να είναι και οι δύο βασικότατα στελέχη του ΠΑΟΚ, ωστόσο ακόμη δεν έχουν διευθετηθεί οι εκκρεμότητες που υπάρχουν με τα συμβόλαιά τους, τα οποία λήγουν το καλοκαίρι του 2019. Ο λόγος για τους Φερνάντο Βαρέλα και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχίσουν με τα ασπρόμαυρα.

Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι «ανέβασε» χθες insta story στον λογαριασμό του στο Instagram, το οποίο ανέφερε: «Ακόμη 40 ημέρες απομένουν...». Πολλοί ήταν αυτοί που ερμήνευσαν αυτό το μήνυμα ως ο χρόνος που απομένει μέχρι να έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του.

Ο Βαρέλα ανέβασε και μια φωτογραφία στον ίδιο λογαριασμό, όπου εξήγησε: «Δεν θα πίεζα ποτέ για συμβόλαιο μέσω Instagram. Κάτι ξεκινάω στην πατρίδα μου, οπότε οι φήμες δεν ισχύουν. Είμαστε οικογένεια και θα συνεχίσουμε να είμαστε. Μέχρι το τέλος».

Πάντως, δεν είναι ο μόνος παίκτης του «δικεφάλου» που ψάχνει νέο συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει και γι’ άλλα χρόνια κάτοικο Τούμπας. Κάτι τέτοιο ισχύει και με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό, ο οποίος με ραδιοφωνικές του δηλώσεις είπε: «Μιλάω με την ομάδα και εκτός και εντός γηπέδου. αλλά θεωρώ ότι ακόμα δεν είμαστε κοντά σε λύση. Είμαι συγκεντρωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι».

Με τον Μπίσεσβαρ να απαντάει μέσω του Fair Play της Θεσσαλονίκης σε ερώτηση για το αν θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που αγωνίζεται τώρα: «Θέλω πρώτα να ανανεώσω το συμβόλαιο μου αλλά θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...