Αθλητισμός

Απίστευτο ξύλο στο Γαλατάσαραϊ – Φενέρμπαχτσε και ένας νεκρός (εικόνα, βίντεο)


Τρομερά επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη στο ντέρμπι της Γαλατά με τη Φενέρ, ενώ ένας 20χρονος έχασε τη ζωή του από καρδιακή προσβολή.

Τραγική κατάληξη είχε για έναν 20χρονο οπαδό της Φενέρμπαχτσε το σημερινό ντέρμπι της ομάδας του με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα ο οπαδός της Φενερμπαχτσέ Κοράι Σενέρ υπέστη καρδιακή προσβολή λίγη ώρα πριν από την έναρξη του κλασικού τουρκικού ντέρμπι και κατέληξε. Από εκεί και πέρα το ντέρμπι σημαδεύτηκε και από επεισόδια των παικτών των δυο ομάδων, στο τέλος της αναμέτρησης όταν ο Γιουνές Μπελχαντά των γηπεδούχων έτρεξε προς τον Ρομπέρτο Σολδάδο, με τους δύο παίκτες να έχουν έναν έντονο διάλογο και να σπρώχνονται με τα κεφάλια. Τότε ο χαφ της Φενέρ, Ζαΐλσον, τους πλησίασε και θέλοντας να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του, χαστούκισε με δύναμη τον Μπελχαντά.

Μετά τη δημοσίευση της είδησης του νεκρού οπαδού της Φενέρ τόσο η ομάδα όσο και η Μπεσίκτας με αναρτήσεις τους στις επίσημες σελίδες τους στο Twitter έστειλαν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του θύματος.


https://streamable.com/i7iwi

https://twitter.com/Besiktas/status/1058430577072918528?ref_src=twsrc%5Etfw

onsports

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...