Κοινωνία

Απίστευτο: Νήπιο έπαιζε με χειροβομβίδα στην παραλία Ροδίνη στην Πάτρα (εικόνα, βίντεο)

Μητέρα διαπίστωσε ότι ο 20 μηνών γιος της είχε βρει μία χειροβομβίδα στην παραλία της Ροδινής στην ανατολική Πάτρα το απόγευμα της Κυριακής.

Μάνα και γιος είχαν βγει για βόλτα στην παραλία και έπαιζαν πετώντας πέτρες στη θάλασσα. Τότε, το μικρό αγόρι βρήκε μία αρκετά μεγάλη πέτρα, την οποία δυσκολευόταν να σηκώσει.

Η μητέρα του πήγε κοντά του για να τον βοηθήσει και διαπίστωσε έντρομη ότι ο γιος της κρατούσε μια χειροβομβίδα. Αμέσως, η γυναίκα πέταξε το επικίνδυνο αυτό αντικείμενο μακριά και κάλεσε την αστυνομία και το λιμενικό.

https://youtu.be/1gX25m6n4LY

Οι άνδρες του λιμενικού, σύμφωνα με το thebest.gr, εξέτασαν την χειροβομβίδα και τον γύρο χώρο για ενδεχόμενη ύπαρξη άλλων επικίνδυνων ευρημάτων. Πρόκειται για οξειδωμένη χειροβομβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τύπου MILS, που πιθανότατα ξεβράστηκε από τη θάλασσα στην παραλία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...