Αθλητισμός

Τσίπρας-Καμμένος υποσχέθηκαν παραχώρηση χώρου για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ

Το ζήτημα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ συζήτησαν Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος και Σωκράτης Φάμελλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα, του Πάνου Καμμένου και του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλου συζητήθηκε το ενδεχόμενο στις εξαγγελίες που θα γίνουν στην προσεχή ΔΕΘ να συμπεριληφθεί και η νέα Τούμπα. Η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ δηλαδή, στον χώρο που υπάρχει τώρα.

Από την πλευρά λοιπόν του Καμμένου υπήρξε δέσμευση ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα που έχει κατατεθεί από την πλευρά του ΠΑΟΚ να παραχωρηθεί ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου (που ανήκει στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας). Κάτι που στον ΠΑΟΚ θεωρούν ως προαπαιτούμενο για να προχωρήσει το έργο.

Παράλληλα, συζητήθηκε η δυνατότητα ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου (που θεωρείται απαραίτητη για να προχωρήσουν τα σχέδια του νέου γηπέδου), αλλά και το ενδεχόμενο επέκτασης της γραμμής του μετρό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...