Κόσμος

Συνελήφθη με ελληνικό ένταλμα στην Τουρκία ο «Εσκομπάρ των Βαλκανίων» (βίντεο)


Συνελήφθη στην Αττάλεια της Τουρκίας καταζητούμενος με ελληνικό ένταλμα σύλληψης ο Σέρβος Jovica Vukotic, ο οποίος εμπλέκεται σε υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών.

Όπως μεταδίδουν τα Μέσα στο Μαυροβούνιο, του οποίου είναι μόνιμος κάτοικος, ο Vukotic συνελήφθη μαζί με ακόμη δύο άτομα, που φέρονται να είναι τα αδέλφια του, ενώ έκανε διακοπές στην Τουρκία. Η έκδοσή του έγινε στη Σερβία, όπου και κρατείται.

Οι συλλήψεις έγιναν πριν από τρεις μέρες στο τουρκικό τουριστικό θέρετρο, όταν σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι φέρουν πλαστά διαβατήρια.
https://www.youtube.com/embed/uo0sJD6K0cY

Ο ίδιος φαίνεται πως ήταν στην Αττάλεια τις προηγούμενες 40 μέρες και εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, όπου βρισκόταν μαζί με μία γυναίκα.

Το ένταλμα σύλληψής του είχε εκδοθεί στην Ελλάδα, ενώ η οικογένειά του αρνείται ότι ο αδελφός του, Igor, έχει συλληφθεί. Τον Vukotic καταζειτείτο σε πολλές χώρες, καμία από τις οποίες δεν είχε καταφέρει να εκδόσει ένταλμα σύλληψής του, αφού δεν είχε υποπέσει σε καμία παράβαση.

Τον περασμένο Απρίλιο οι ελληνικές αρχές κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν, μετά τη σύλληψη του "δεξιού του χεριού", όταν εντοπίστηκε πάνω από μισός τόνος κοκαΐνης σε πολυτελές διαμέρισμα της Βουλιαγμένης και να εκδόσουν το διεθνές ένταλμα σύλληψής του, το οποίο και εκτελέστηκε από τις τουρκικές αρχές.

Το Μαυροβούνιο δεν αναζητεί τον Jovica, αλλά τα αδέλφια του, Igor και Stevan, οι οποίοι κατηγορούνται για σοβαρά εγκλήματα.

Σύμφωνα με τον τύπου του Μαυροβουνίου, ο συλληφθείς θα αφεθεί ελεύθερος και θα του ασκηθούν κατηγορίες για πλαστά έγγραφα, όμως η σύλληψή του είναι απλώς η εκκίνηση για να του ασκηθούν πολύ σοβαρότατες κατηγορίες, από το Κοτόρ, την πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου.

Πηγή: ant1news.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ