Αρχείο

Πρωτοφανές καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ: Στέλνουν ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. να...κόψουν το ρεύμα σε σπίτια πολιτών - Οργιάζει η εγκληματικότητα αλλά κυνηγάνε τον λαό

Πρωτοφανές καταστάσεις ζούμε υπό το καθεστώς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μετά από εκχωρήσεις ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού, οικονομικά σκάνδαλα, δολοφονική αμέλεια και κακή διαχείριση κρίσεων, τώρα.. θα στέλνουν τις ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια των πολιτών για να κόβουν το ρεύμα.

Οι σκηνές που ζούμε θυμίζουν άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις αξίες της Ελλάδας και της Δημοκρατίας.

Η "πρώτη φορά αριστερά" αποδεικνύει πως ο Ελληνικός λαός έρχεται σε δεύτερη μοίρα και βασικός στόχος της είναι ο "προοδευτισμός" και όχι οι πραγματικές αξίες που αποτελούν τα θεμέλια αυτής της χώρας και των ανθρώπων της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η νέα κίνηση από τους κυβερνητικούς θα προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην ελληνική κοινωνία που μαστίζεται από την εγκληματικότητα...

«Για νέο τρόπο αστυνόμευσης στο Ηράκλειο» κάνει λόγο η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Σύμφωνα με αυτήν, αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου και της Μεσσαράς, έχουν δεχθεί εντολές να συνοδεύουν συνεργεία της ΔΕΗ που πηγαίνουν σε σπίτια και επιχειρήσεις για να προβούν στην διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, την ίδια ώρα που οι πολίτες αγανακτούν με τα ποσοστά εγκληματικότητας και την έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ένας νέος τρόπος αστυνόμευσης έχει κάνει την εμφάνισή του στο Ηράκλειο. Ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, όπως το ΤΑΕ Ηρακλείου και το ΤΑΕ Μεσσαράς, διατάχθηκαν να προβούν σε «διακοπή» του ηλεκτρικού ρεύματος σε σπίτια πολιτών. Είναι αδιανόητο το πως οι ειδικές δυνάμεις που η αποστολή τους είναι η καταπολέμηση της βαριάς εγκληματικότητας στην ενδοχώρα, να μην ασχολούνται ένα ολόκληρο καλοκαίρι με το αντικείμενο τους για λόγους τους οποίους δεν τους ξέρουμε. Κι αυτό γιατί ξαφνικά δέχθηκαν εντολές να προβούν στο παραπάνω και να δημιουργούνται τουλάχιστον αρνητικές εντυπώσεις και σχόλια από τους πολίτες της Κρήτης οι οποίοι αγανακτούν πλέον με τα ποσοστά της εγκληματικότητας κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για παντελή έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή τους».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...