Υγεία

Καρκίνος: Επιτυχία 100% ενάντια στο μελάνωμα έδειξε νέο εμβόλιο!

Ομάδα επιστημόνων ανέπτυξε ένα νέο εμβόλιο, το οποίο -σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες θεραπείες- μπορεί όχι μόνο να θεραπεύσει το επιθετικό μελάνωμα αλλά και να αποτρέψει την επανάληψή του.

Καρκίνος - εμβόλιο Συγκεκριμένα, ερευνητές από το Ινστιτούτου Ερευνών Scripps στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια συνεργάστηκαν πρόσφατα με εμπειρογνώμονες άλλων ιδρυμάτων για να αναπτύξουν ένα εμβόλιο που θα ήταν αποτελεσματικό κατά του μελανώματος (ένας τύπος καρκίνου του δέρματος) όταν χορηγείται σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Dale Boger, ο οποίος διετέλεσε επικεφαλής της έρευνας μαζί με τον βραβευμένο με το βραβείο Νόμπελ, δρ. Bruce Beutler, “αυτή η συν-θεραπεία παρήγαγε μια ολοκληρωμένη απάντηση -θεραπευτική απάντηση- στη θεραπεία του μελανώματος”.

Αυτά τα πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα αναφέρονται λεπτομερώς στην σχετική έκθεση που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση PNAS.

iatropedia

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...