Αρχείο

Επιστολή-σοκ από τους «αλληλέγγυους» Λέσβου: «Αφαιρέστε τους σταυρούς, ενοχλεί τους μετανάστες!» - «Παράνομη η τοποθέτηση»

«Aφαιρέστε τους σταυρός, ενοχλεί τους μετανάστες!». Αυτή την επιστολή δεν την είδαμε σε ξένη χώρα, αλλά στην Ελλάδα. Και όμως! Κάποιοι ενοχλούνται από την παρουσία του σταυρού, που για την πλειοψηφία των Ελλήνων είναι το πιο ιερό σύμβολο. Σε λίγο θα μας ζητήσουν να τον αφαιρέσουε και από την Ελληνική σημαία;

Δυστυχώς, το σχέδιο για την πλήρη αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας, την εθνική και θρησκευτική αλλοτρίωση των Ελλήνων, εφαρμόζεται κατά γράμμα.

Τέτοιες ειδήσεις περνάνε στα ¨ψιλά¨ των μεγάλων ΜΜΕ. Εκεί μόνο δήθεν προοδευτικοί έχουν βήμα, αυτοί που έστησαν την καριέρα τους πάνω στην προσβολή των αρχών και των αξιών μας, της Ορθοδοξίας και της Πατρίδας μας.

Επιστολή.. που εξοργίζει τους κατοίκους της Λέσβου απέστειλε η «Συνύπαρξη» προς τον Δήμαρχο Λέσβου και τον Λιμενάρχη Μυτιλήνης με κοινοποίηση στα ΜΜΕ.

Προς κ. Λιμενάρχη Μυτιλήνης
κ. Δήμαρχο Λέσβου
κοιν. ΜΜΕ

Κύριε Δήμαρχε Λέσβου
Κύριε Λιμενάρχη Μυτιλήνης

Προ ημερών άγνωστοι τοποθέτησαν στη θέση Απελή Μυτιλήνης επί του αιγιαλού τσιμεντένιο σταυρό μεγάλου μεγέθους ώστε με τον τρόπο αυτόν να αποτρέπονται αλλόθρησκοι (προφανώς πρόσφυγες και μετανάστες ) να προσέρχονται για κολύμβηση. Η πράξη αυτή είναι παράνομη, αντιαισθητική (θυμίζει τάφο) αλλά κυρίως προσβλητική για το σύμβολο του χριστιανισμού, σύμβολο αγάπης και θυσίας και όχι ρατσισμού και μισαλλοδοξίας.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας ώστε να αποκατασταθεί η αυθαιρεσία και η ακαταλληλότητα ύπαρξης θρησκευτικού συμβόλου σε χώρο λουομένων και η μετατροπή του σε εργαλείο επίδοξων σταυροφόρων.

Για το Δ.Σ. της Συνύπαρξης
Ήβα Βουγιούκα-Φράγκου
Πρόεδρος

Δείτε και την σχετική ανάρτηση στο Facebook

Δείτε τις εικόνες:

Εδώ φθάσαμε δυστυχώς. Ελληνες να ζητούν να αφαιρεθεί το ιερό σύμβολο, για μην ενοχλούνται αυτοί, οι οποίοι ήρθαν παρανόμως στη χώρα μας.

Πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι, ότι ο σταυρός είναι δομικό σύμβολο της ταυτότητας και του τρόπου ζωής μας. Οσο και να προσπαθούν, δεν θα τους περάσει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης