ΗΠΑ

Η Μισέλ Ομπάμα έχει... ξεφύγει: Σε ρόλο ιερέα, με ράσο, πάντρεψε ζευγάρι (βίντεο)



Η Μισέλ Ομπάμα μπορεί πλέον να προσθέσει στο βιογραφικό της μια νέα δουλειά. Αυτή του τελετάρχη γάμων.

Η 54χρονη πρώην Πρώτη Κυρία, πήρε μέρος στον γάμο της Στέφανι Ρίβκιν και του Τζόελ Σίρκους στο Σικάγο – την πατρίδα της – το Σάββατο, σύμφωνα με το TMZ.

Σε βίντεο που έχει στην κατοχή του το TMZ, η Ομπάμα φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και έχοντας λιτά τα μαλλιά της, οδήγησε την νύφη με ένα χαμόγελο την ώρα που η τελευταία έλεγε: «Υπόσχομαι να στέκομαι δίπλα σου και να σε στηρίζω σε όλες τις δυσκολίες και τα μονοπάτια της ζωής».

Η Τίνα Νιούμαν, που έκανε την ανάρτηση στο Insta Story – την οποία και διέγραψε στη συνέχεια – έγραψε «Ω Θεέ μου» και «Αυτή είναι η στιγμή που η Μισέλ Ομπάμα επισημοποιεί τον γάμο του ξάδερφού σου».

Η οικογένεια έχει ισχυρούς δεσμούς με τους Ομπάμα. Ο πατέρας της Ρίβκιν είναι ο Ρόμπερτο Ρίβκιν, αναπληρωτής δήμαρχος του Σικάγου και η μητέρα της είχε διοριστεί από τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα για να υπηρετεί ως διευθυντής της Προεδρικής Επιτροπής για τις υποτροφίες του Λευκού Οίκου.

Οι νεόνυμφοι γνωρίστηκαν στο γυμνάσιο και αποφοίτησαν και οι δύο από το Γέιλ, σύμφωνα με τους New York Times.

Ένας καλεσμένος στο γάμο δημοσίευσε φωτογραφίες του γάμου στο Instagram, δείχνοντας το ζευγάρι να χορεύει σε ένα απίστευτο σκηνικό.

Η Μισέλ Ομπάμα είναι πολύ απασχολημένη μετά τον Λευκό Οίκο: Ξεκινά μια περιοδεία 10 πόλεων τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, προκειμένου να προωθήσει τα απομνημονεύματά της «Becoming».

Η περιοδεία του βιβλίου είναι ήδη επιτυχία. Ο Στίβεν Μπάρκλεϊ, ένας υπεύθυνος εκδοτικού οίκου, είπε στους Times: «Είναι σαν να κοιτάζεις μια περιοδεία της Μαντόνα. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου».

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ