Κοινωνία

Τα δίδυμα αδέρφια από το Αγρίνιο που αρίστευσαν και πέρασαν μαζί στην ίδια σχολή, στην ίδια πόλη! (εικόνες)

Διπλή και μεγάλη χαρά στην οικογένεια Βίτσα από το Αγρίνιο, αφού ο Δημήτρης  και ο Κωνσταντίνος, τα δίδυμα αδέλφια πέρασαν στην ίδια Πολυτεχνική Σχολή, στην ίδια πόλη!

Οι 18χρονοι δίδυμοι, από το απόγευμα της Δευτέρας που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Βάσεων, δεν σταματούν να δέχονται συγχαρητήρια από γνωστούς και φίλους, αφού όχι μόνο πέτυχαν στο Πολυτεχνείο αλλά και στη σχολή ακριβώς που ήθελαν. Και η επιθυμία των διδύμων ήταν κοινή!

Στόχος τους, που τελικά επετεύχθη, ήταν η είσοδός τους στη Σχολή Πολιτικών-Μηχανικών στην Πάτρα. O Κωνσταντίνος, μιλώντας στο Αgrinionews, παραδέχεται πως το επάγγελμα του πατέρα του, Νίκου, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να αγαπήσουν ότι έχει να κάνει με το κατασκευαστικό κομμάτι.

Το ίδιο επισημαίνει και ο Δημήτρης «Ο πατέρας μας σπούδασε κι εκείνος στην Πάτρα, στη σχολή Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών και σίγουρα αυτό μας επηρέασε. Όμως από μικρός θυμάμαι να με ενθουσιάζει ό, τι έχει να κάνει με κατασκευές», λέει.

Ο Κωνσταντίνος και ο Δημήτρης, κάνουν λόγο για μια χρονιά δύσκολη, που όμως με συστηματική μελέτη και πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε ομαλά, ενώ εξηγούν πως μέχρι το Γυμνάσιο μελετούσαν για τα μαθήματα του σχολείου μαζί, στη συνέχεια όμως ο κάθε ένας χρειάζονταν τον χώρο του.

Πλέον, τα αδέρφια Βίτσα, συνοδοιπόροι στην εμπειρία που λέγεται πανελλαδικές εξετάσεις, συμμαθητές στο 3ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου και πλέον συμφοιτητές, ετοιμάζουν βαλίτσες για Πάτρα ως συγκάτοικοι για να βρουν το νέο τους φοιτητικό σπίτι…

Agrinionews.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...