Αρχείο

Επέλαση ΝΤΠ - Τραγικό: Η πιο όμορφη γυναίκα της Ισπανίας ήταν κάποτε...άντρας

Ονομάζεται Angela Ponce, είναι 26 ετών, κατάγεται από τη Σεβίλλη και σε λίγες ημέρες θα... μείνει στην ιστορία. Πρόκειται για την εκπρόσωπο της Ισπανίας στον διαγωνισμό Miss Universe, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις Φιλιππίνες. Πού είναι το... ιστορικό του θέματος; Στο ότι η Angela είναι τρανσέξουαλ και μάλιστα θα είναι η πρώτη που θα συμμετάσχει στον μεγαλύτερο διαγωνισμό ομορφιάς, για λογαριασμό της Ισπανίας.

Δείτε το βίντεο από τη νίκη της στο διαγωνισμό ομορφιάς στην Ισπανία:

https://youtu.be/lJcalOYa1TI

Την Παραασκευή, η 26χρονη κέρδισε τις άλλες 22 φιναλίστ και αναδείχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα στη χώρα της Ιβηρικής. Αυτομάτως, έγινε εκείνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe. Όπως έγραψε η ίδια στον λογαριασμό της στο instagram, «αυτό ήταν ένα μεγάλο της όνειρο».

«Αυτό ισοδυναμεί με ένα μήνυμα σεβασμού, όχι μόνο προς την κοινότητα των τρανσέξουαλ, αλλά για ολόκληρο τον κόσμο», πρόσθεσε.

Η Angela είχε λάβει μέρος και στον διαγωνισμό του 2015, για το θεσμό της Miss World, αλλά έχασε στα... σημεία από τη Miss Barcelona, τη Mireia Lalaguna, γνωρίζοντας ωστόσο ότι αν νικούσε, δεν θα γινόταν δεκτή από τους διοργανωτές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ