Εσωτερική Ασφάλεια

Μαφιόζικο χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού! - Μαχαίρωσαν το «δεξί χέρι» του Στεφανάκου

Τον Γιάννη Σκαφτούρο, τον άνθρωπο που σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ήταν το «δεξί χέρι» του δολοφονηθέντος Βασίλη Στεφανάκου σε διάφορες έκνομες ενέργειες, τραυμάτισαν με μαχαίρι, μέσα στις Φυλακές του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, που δημοσιεύει την είδηση, ένας γνωστός Αλβανός εκτελεστής - μαχαιροβγάλτης και δύο ομοεθνείς του εξετάζονται ως πιο πιθανοί δράστες της επίθεσης με μαχαίρι, που δέχθηκε ο Γιάννης Σκαφτούρος, λίγο μετά την επιστροφή του από νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί για πρόβλημα υγείας του.

Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι το θύμα της σημερινής επίθεσης είχε παραγγείλει στους δράστες κατά το παρελθόν συμβόλαιο θανάτου εις βάρος άλλου Βαρώνου μαφιόζικης οργάνωσης, έναντι 30.000 ευρώ. Παρά το ότι η απόπειρα έγινε μέσα στη φυλακή πριν από μερικά χρόνια, αλλά και τα βαριά τραύματά του, ο τότε «στόχος» διέφυγε τον κίνδυνο και αποφυλακίστηκε λίγο μετά.

Για εκείνο το συμβόλαιο θανάτου φαίνεται ότι ο Αλβανός εκτελεστής απατούσε να λάβει ακέραιο το ποσό ή τουλάχιστον μέρος αυτού, μόνο που οι εντολοδόχοι το αρνήθηκαν. Φαίνεται πως το αντίτιμο της διαφωνίας πληρώθηκε σήμερα με τη νέα επίθεση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ