Αθλητισμός

Ασύλληπτα μπινελίκια στην ΕΠΟ με Κούγια- Αλαφραγκή: «Άντε ρε...»

Άναψαν τα αίματα στα γραφεία της ΕΠΟ, στο πλαίσιο της εκδίκασης της προσφυγής των Γιοβάνοβιτς, Κρίσμαν και Μλαντένοβιτς κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ (συνολικά εκδικάστηκαν 38 προσφυγές!).

Από την πλευρά των "βυσσινί" παρέστη ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας, ενώ τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο νομικός σύμβουλος του ΠΣΑΠ, Μανώλης Αλαφραγκής. Ως μάρτυρας ωστόσο είχε κληθεί από την πλευρά των παικτών κι ο Χρήστος Παλαιολόγος, πατέρας του ατζέντη των ποδοσφαιριστών, ο οποίος εμφανίζεται κι ο ίδιος ως μάνατζερ.

Ενώ η έδρα είχε δώσει ένα διάλειμμα πέντε λεπτών για να συσκεφθεί, ο γνωστός ποινικολόγος επιτέθηκε φραστικά κατά του Παλαιολόγου δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που είχε ξεκινήσει από πιο πριν, ενώ επιχείρησε να τον πιάσει από τον λαιμό, αλλά επενέβη ο Πότης Τσιριμπής (άλλοτε πρόεδρος της Παναχαϊκής, βρέθηκε στην ΕΠΟ για υπόθεση της Σπάρτης) για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο Χρήστος Παλαιολόγος κατήγγειλε ακολούθως το περιστατικό στην έδρα, με τον κ. Κούγια από την πλευρά του να τον κατηγορεί για εκβιαστικές συμπεριφορές. Εν τέλει οι υποθέσεις πήραν αναβολή για τα μέσα Ιουλίου, με την πλευρά της ΑΕΛ να δεσμεύεται ότι θα εξοφληθούν οι ποδοσφαιριστές ως τα τέλη Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...