Κόσμος

Απίστευτες εικόνες! Ο «άνδρας» που πάει στη δουλειά του με ψηλοτάκουνα (Βίντεο)

Ένας 30χρονος πάει στη δουλειά του με ψηλές γόβες και το απολαμβάνει. "Νιώθω πλέον πιο δυνατός και έχω αυτοπεποίθηση!", δηλώνει.

Ο Ashley Maxwell για να πάει στη δουλειά ντύνεται με ένα εντυπωσιακό μαύρο κοστούμι, περιποιείται το πρόσωπό του, δένει τη γραβάτα του και ολοκληρώνει το σύνολό του με ένα σικ ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

Ο 30χρονος που δουλεύει σε εταιρεία ασφαλίσεων δηλώνει: «Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά από ένα ζευγάρι ανδρικά παπούτσια. Απλά εμένα μου αρέσει να φοράω ψηλά και επιλέγω αυτά!», ενώ λίγο αργότερα συμπληρώνει ότι μία συνάδελφός του τον παρότρυνε να κάνει αυτήν την επιλογή.

«Ένα χρόνο πριν ούτε που ήξερα να περπατάω με ψηλά παπούτσια. Η ιδέα μού ήρθε όταν μία συνάδελφός μου που είναι αρκετά ψηλή ερχόταν καθημερινά με ψηλές γόβες και την είχα ρωτήσει γιατί το κάνει αυτό, αφού είναι ήδη ψηλή. Μου απάντησε ότι τα ψηλά την κάνουν να νιώθει δυναμική και να έχει αυτοπεποίθηση», είπε για το πώς ξεκίνησε να φορά γόβες.

Έτσι, την επόμενη μέρα ο Ashley επισκέφτηκε ένα κατάστημα υποδημάτων, βρήκε ένα σικ ζευγάρι μαύρες γόβες και έκτοτε, πηγαίνει στη δουλειά με αυτές. «Νιώθω πλέον πιο δυνατός και έχω αυτοπεποίθηση! Παλιά, ψηλά παπούτσια φορούσαν και οι άνδρες και οι γυναίκες. Σήμερα ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφραστεί όπως ακριβώς θέλει!».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=6rUuc8Recr0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ