Κόσμος

EKTAKTO - Η ρωσική βάση Hmeimim στην Συρία δέχεται επίθεση - Πήραν φωτιά τα αντιαεροπορικά


Πήραν φωτιά τα ρωσικά αντιαεροπορικά. Η ρωσική βάση Hmeimimστην Συρία δέχεται επίθεση με drones. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για οπλισμένα drones.

Τα αντιαεροπορικά Pantsir-S1 κατέρριψαν δύο από αυτά τα οπλισμένα drones ριν επιτεθούν στην βάση. Τα drones είχαν εκτοξευθεί από την βόρεια Λαττάκεια ή την νότια Ιντλίμπ.

Υπάρχουν πληροφορίες πως η ρωσική βάση δέχεται επίθεση και από ρουκέτες.

Νωρίτερα, αμερικανοί αξιωματούχοι ανέφεραν πως υπάρχουν τρόποι εξουδετέρωσης των ρωσικών S-300 είτε με drones είτε με στοχευμένα πυρά πυροβολικού.

Yπενθυμίζουμε πως το Ισραήλ και ο Υπουργός Άμυνας προειδοποίησε με επίθεση στους ρωσικούς S-300 αν παραδοθούν στον συριακό Στρατό.

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Αβιγκντόρ Λίμπερμαν δήλωσε ότι το Ισραήλ ενδέχεται να χτυπήσει τα ρωσικής κατασκευής αντι-αεροπορικά συστήματα S-300 στη Συρία.

«Ένα πράγμα θα πρέπει να είναι σαφές, αν κάποιος κτυπήσει τα αεροσκάφη μας, θα τον καταστρέψουμε», ανέφερε ο Lieberman σε συνέντευξή του.

«Αυτό που είναι σημαντικό για μας είναι ότι τα αμυντικά συστήματα των οπλικών συστημάτων που μεταφέρουν οι Ρώσοι στη Συρία θα γυρίσουν «μπούμερανκ εναντίον τους», συνέχισε ο ίδιος.

Δείτε Βίντεο και εικονες από την περιοχή
https://twitter.com/Hari_Nuranian/status/988852058341036032?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/QalaatAlMudiq/status/988858238916493312?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...